Stay inn som ny samarbeidspartner i Jerv!

Stay kommer inn som partner ut 2025!

- Det er superhyggelig å få være med i Jervnettverket igjen! Jeg gleder meg til å treffe på gamle kjente og nye folk, sier Anette Berntsen som er partner, jobber med salg og er en potet i Stay. Hun har nemlig vært med i Jervnettverket tidligere, men denne gangen er hun tilbake med den ferske bedriften, Stay!

Om Stay

- Stay er et firma som ønsker å løfte reiselivet. Vi vil være et nav av alle tilbydere. Så hvis du skal arrangere et eller annet med bedriften, så kan vi være med å bistå med det! Vi ønsker at alle sørlendinger skal ha eget eierskap til sin region og tørre å invitere til regionen og ikke reise ut fra den. Enten om det er organisasjonen på fritiden eller jobben. Vi trenger mer aktivitet i reiselivet hele året!, sier en engasjert Berntsen.

Stay ble startet for 2,5 år siden, av en gjeng som har jobbet i lengre tid sammen. Med totalt 70-års erfaring innenfor event og hotellbransjen. Stay holder til i både Kristiansand og Lillesand. 

"Vi føler oss stødige på det vi holder på med! Vi ønsker å se fremover og utvikle!"

 

 

Hotel Norge

Anette Berntsen & Co skal også utvikle Hotel Norge i Lillesand og ser frem til en spennende tid i vente!

- Hotel Norge er et søtt lite hotell. Vanskelig å utvikle reiselivet uten overnatting. Så vi skal være med på reisen og gjøre det mye større. Det skal bygges ut og bli stort, sier Berntsen med et smil. 

Nettverket

- For oss i Stay er det viktig å heie på alt som er lokalt og nært. Vi ønsker å være med på dette. Vi i stay har også stor tro på at man kan få mye ut av nye menneskemøter. Både det å tenke annerledes og at man kanskje også faktisk finner på noe sammen! Vi kan hjelpe å bistå, sier Berntsen.

Damenes Aften

Som fersk partner i Jerv, skal Anette Berntsen presentere seg og sin reise under Damenes Aften som går av stabelen i kveld på Galleri Grimstad. Med hele 86 damer påmeldt, vi glede oss!

- Jeg ser frem til å presentere Stay og min reise i kveld. Det blir veldig fint å møte mange og ikke minst nye mennesker, det gleder jeg meg til!, sier Berntsen. 

 Vi gleder oss til samarbeidet og ønsker Stay hjertelig velkommen til Jerv-familien! 

Annonse: