Start ble for sterke

Vi tapte til slutt 1-3 for kristiansanderne i dag.

Foto Jan Skaregrøm

Det var meget flotte rammer rundt dagens storkamp mot Start! 2470 tilskuere var på plass på Levermyr.

Etter en frisk Jerv-åpning er det bortelaget som tar ledelsen når Lie Skålevik setter inn en retur etter 9 minutter. Etter Start-scoringa klarer vi å få et overtak i kampen og etter 19 minutter kommer utlikninga! Babajide David setter inn en retur fra Håkon Opdal, og dermed var det balanse i regnskapet igjen. Videre i den første omgangen får etter hvert Start er ganske godt overtak og trykker oss lavt i banen. De kommer til noen greie målsjanser, men den første omgangen ender 1-1.

Åpningen på andre omgang er jevn og begge lagene prøver seg ved noen anledninger. Men det er Start som tar ledelsen igjen, nok en ved Lie Skålevik, som setter inn et innlegg fra Børufsen. Videre i kampen prøver vi naturligvis å få utlikninga igjen, og vi kommer utrolig nærme. Aller nærmest er vi når Ide Gomes slår inn et innlegg mellom Starts forsvarere og keeper, og to Jerv-spillere er bare centimetere ifra å skli ballen i mål. De siste minuttene satser vi alt vi kan fremover, og to minutter på overtid kontrer Start inn 1-3 med Hadzic.

Vi taper altså 1-3 i en kamp der Start nok var det beste laget. Kampen kunne fort endt annerledes hvis marginene hadde vært mer med oss i perioden etter Starts 2-1-scoring, men vi taper for våre naboer i vest i dag. Nå må vi glemme denne kampen og se fremover mot neste kamp, som er borte mot Åsane om én uke.