Flere spillere er ferdige i Jerv

Vi takker blant annet kaptein Glenn Andersen og Ulrik Berglann for alt de har bidratt med.

Sesongen 2018 er over, og dermed er det flere spillere som takker for seg. Kaptein Glenn Andersen har spilt de siste fire årene i Jerv, men 2018-sesongen ble hans siste. Han har vært en bunnsolid spiller for oss de siste årene, og bidraget hans både på og utenfor banen har vært formidabelt. Men det er en tid for alt, og nå takker vi Glenn Andersen for alt han har gjort i klubben.

Ulrik Berglann er også ferdig i Jerv etter 3 år i gult og blått. Han fikk totalt 99 offisielle kamper for klubben, og man kan være sikker på at han gitt 100% i samtlige av dem! Takk for nå, Ulrik!

Alexander Lind har dette året slitt mye med forskjellige ting som har hindret ham i å kunne trene og spille kamper på et høyt nivå, og derfor er kristiansanderen nå ferdig i klubben. Vi takker Lind for hans tid i Jerv, og husker spesielt tilbake på den gang han skøyt Grimstad til himmels borte mot Kristiansund i siste kvalikrunde i 2015...

Låneavtalen med den finske keeperen Marc Nordqvist har gått ut, og han har derfor reist tilbake til IFK Mariehamn og Finland. Kontrakten med amerikanske Sean Ugo Okoli har også gått ut, og han har dermed reist hjem til statene igjen. Vi takker disse to for deres innsats i Jerv!

I sommer ble det også kjent at Anthony Izuchuckwu, Tor Andre Skimmeland, Jan Jenssen, Tobias Collett og Sander Haugen var ferdige i Jerv. 

Vi ønsker samtlige lykke til videre, både på og utenfor banen! 

Annonse fra Obos-ligaen: