Sparebanken Sør og Sørmegleren forlenger samarbeidet med Jerv!

- Jerv betyr utrolig mye, både topp og bredde, forteller den engasjerte region banksjef PM, Gro Lunde når de forrige uke tok turen opp til J.J. Ugland Stadion- Levermyr for å signere tre nye år!

Vi kan med glede meddele at vår premiumpartner Sparebanken Sør og gullpartner Sørmegleren er med oss på reisen ut 2025!

 

Sparebanken Sør er en solid og veldrevet regionsparebank. Banken som er blant landets største sparebanker, har sitt markedsområde i Agder, Vestfold og Telemark, samt i Rogaland.

Banken har dyktige medarbeidere med høyt faglig nivå og er kjent for effektive beslutningsprosesser. Satsing på ny teknologi og digitalisering sikrer gode kundeopplevelser i alle kanaler.

Samfunnsengasjerte 

Banken har et sterkt samfunnsengasjement og deler hvert år ut store gavebeløp til nærmiljø og lokalsamfunn. Dette sier Region Banksjef PM, Gro Lunde og forteller om samfunnsansvaret banken har. 

- Vi har et samfunnsansvar og jobber aktivt for vekst og utvikling. Så det å ha et videre samarbeid med Jerv betyr utrolig mye, sier Lunde og Region Banksjef BM, Merete L. Seland og forteller videre om engasjementet. 

- Jerv er en spydspiss blant idrettsklubbene her i sør men de har også en bredde som er like viktig for oss å støtte. Jerv har en barn og- ungdomsavdeling med et stort engasjement, som det er gøy å være en del av, sier Seland.

Sparebanken Sør og Sørmegleren er stolte over å være på draktene! 
Sparebanken Sør og Sørmegleren er stolte over å være på draktene! 

Lengre samarbeid

- Jerv er en del av byen, en identitet. Litt som vi har vært her lenge har også Jerv vært her veldig lenge, sier Lunde og Seland som gleder seg til fortsettelsen. 

- Vi ser jo på måljegerne og det bygger også identitet. Det å være en del av Jerv er vi stolte over. Man er jo en del av laget når man støtter!, sier kollegaene og ivrige gleder seg over serien. 

Forventninger

- Gro legger ikke skjul på at hun forventer at Jerv kjemper om en plass i  toppen, og at det er moro å være på kamp.

- Det er det! Men helst når de vinner! Det skaper en stolthet. Er man i byen før kamp hører man og føler man hele stemningen på kroppen, det er stas, sier Lunde. 

Er det noe snakkis på kontorene om dagen?

- Ja det er masse snakkiser på kontorene både før og etter kamp. Samt planlegging rundt arrangementer, og når start taper, Heheh!, sier Merete og Gro avslutningsvis og gleder seg over nye år sammen med Jerv. 

Vi i Jerv gleder oss masse over å ha med oss Sparebanken Sør og Sørmegleren videre på laget og ser frem til fortsettelsen!

Annonse: