Spar tid - kjøp billett på nett idag!

Nettsalget til Jerv - Åsane er åpent. Spar tid, slipp kø og kjøp idag!

Jerv - Åsane: 3.runde NM - 21.juni kl 18.00 på LevermyrNettsalget til morgendagens cupkamp mellom Jerv - Åsane er åpent, og vi lokker med "niceprice" til denne kampen.

Kun kr. 100,- for voksenbillett denne gangen. Både på nett og i luka.

Slipp køen - kjøp på nett!

Billettbua åpner fra kl 15.00 imorgen (kampdag) og vil selge billetter for kr. 100,- (50,- for barn ved sitteplass). Erfaringen tilsier at det blir kø på kampdag i cupen. 

Vi oppfordrer derfor alle til å kjøpe billett på nettet idag. Da slipper du køen! Billetten du kjøper på nett, kan enten lastes ned til mobilen eller printes direkte hjemme. 

Også sesongkortholdere må kjøpe billett

Til kampene i cupen må også sesongkortholdere (gjelder ikke medlemmer i Svaberget) kjøpe billettene sine. Da enten på nett eller i billettbua på kampdag. 

Billett på Jerv - Åsane kan gi deg en fordel

Du som har eller skal kjøpe billett til morgendagens hjemmekamp mot Åsane i cupen, kjøper deg dermed også en forkjøpsrett OM vi skulle gå videre til 4.runde i cupen.

Rosenborg venter for vinneren i morgen

Vinneren av morgendagens cupkamp, sikrer seg hjemmekamp mot Rosenborg i 4.runde (spilles onsdag 9.august). Vi gir alle med kampbillett fra kampen Jerv - Åsane, forkjøpsretten til et eventuelt 4.rundeoppgjør mot Norges beste lag.

Bli med å støtte Jervgutta imorra. Sammen lager vi fotballfest!

Kjøp billett på nett idag - og slipp køen! Kjøp billett her.


Billettsalget på nett er døgnåpent
og billetter kan kjøpes helt frem til kampstart. 

Billettbua på stadion åpner imorgen (onsdag) kl 15.00.

Vel møtt til cupfesten på Levermyr!

Annonse: