Sondre Auklend er klar for Jerv!

Sondre forsterker midtbanen ytterligere og lånes ut til Jerv!

Stortalentet Sondre Auklend (19) lånes ut fra Viking og er klar for Jerv. Midtbanespilleren vil være med i troppen allerede i morgen. 

Med flere skader i Jervtroppen om dagen er en utlånsavtale av Sondre Auklend svært viktig. En spiller som vil forsterke Jerv og kunne hjelpe oss på veien videre, forteller daglig leder Jon Ole Reinhardsen som er strålende fornøyd med signeringen. 

Auklend har spilt på aldersbestemte landslag og fått flere innhopp for Viking i Eliteserien. Sondre har også 17 kamper på utlån hos Åsane i 2021 inkludert cup. 

Sondre er klar for morgendagens kamp mot Mjøndalen!
Sondre er klar for morgendagens kamp mot Mjøndalen!

Sondre forteller om utlånet

- Jeg gleder meg veldig til å spille for Jerv og jeg ser frem til gode øyeblikk sammen med de gultrøyde, sier Sondre og forteller om sine egenskaper. 

- Mine gode egenskaper er å skape ubalanse og være med å bidra både offensivt og defensivt. Jeg vil bidra med å skape mål og assist, sier midtbanespilleren. 

- Jeg valgte å komme på utlån til Jerv på grunn av det selvfølgelig er en fin klubb som jeg har hørt mye positivt om. Jeg gleder meg til å spille for denne klubben her i fint vær og i strålende humør i denne flotte byen, Grimstad, sier Sondre med et smil om munnen. 

Hva er det beste med Grimstad? 

- Det beste med Grimstad må være sommeren. Jeg har hørt veldig mye positivt om den, så jeg gleder meg til tiden fremover, forteller talentet før han tar på seg fotballskoene og gjør seg klar til dagens første økt med laget. 

Vi ønsker Sondre hjertelig velkommen til Jerv-familien. Vi gleder oss til å se han i aksjon fremover!

Annonse: