Solid treningskamp

I dagens treningskamp mot Sandnes Ulf gikk vi seirende av banen

Etter rundt to måneder pause siden sist treningskamp, var det i dag Sandnes Ulf som stod på motsatt side når vi endelig fikk lov til å spille treningskamper igjen.

Vi startet godt, og sett bort i fra et par hjørnespark til gjestene var det vi som hadde nok så god kontroll på kampen. Da det var spilt 19 minutter fikk vi vår første scoring når Pibe la igjen til Willis som kunne prøve seg på avstand, og klinket ballen i nærmest. Da det var spilt 33 minutter kom Sandnes Ulf alene gjennom, men en svak avslutning gjorde jobben enkel for Øvretveit. Direkte etter satt vi hurtig i gang, og straffet Sandnes Ulf hardt. Ballen blir spilt i bakrom hvor Pibe og keeper gikk i duell, ballen endte hos Campos som kunne sette ballen i åpent mål fra sekstenmeteren.

Fortsatte det offensive spillet

Etter hvilen fortsatte vi det høye presset og kom til gode innlegg, men avslutningene gikk utenfor. Da det var spilt 54 minutter reduserte Sandnes Ulf til 2-1. En Sandnes Ulf spiller kunne heade ballen i åpent mål eller en uheldig pasning fra Øvretveit.

Når det var spilt 68 minutter utlignes Sandnes Ulf til 2-2 etter et skudd fra sekstenmeteren i nærmest hjørne. Bare fem minutter etter satt vi igjen hurtig i gang, og Håbestad ble felt og fikk straffe. Den satt han selv i mål, og vi gikk opp i 3-2 ledelse. Nok en gang fortsatte vi å presse på, men avslutningene ville ikke i mål. Kampen endte da 3-2 og vi kunne juble for seier i treningskamp.

Bytter:
60´ Latifu ut, Novak inn
60´ Baidoo ut, Ikhsan inn
60´ Mafi ut, Solli inn
60´ Kok ut, Ness inn
60´ Wichmann ut, Suggelia inn
60´ Wichne ut, Myhre inn
60´ Willis ut, Zernichow inn
60´ Pibe ut, Håbestad inn
60´ Øvretveit ut, Olsvoll inn
69´ Campos ut, Bringsverd inn