Solid hjemmeseier og tre nye poeng!

Vi slår Fredrikstad 2-0 etter en godt gjennomført kamp.

Foto Jan Skaregrøm

1474 tilskuere hadde i dag tatt søndagsturen til Levermyr i håp om å se Jerv ta nok en hjemmeseier. Og i stekende solskinn fikk de jammen se det de hadde kommet for!

Vi åpner den første omgangen bra. Vi har mest ball og vi kommer også til mange sjanser. Etter 23 minutter sitter også scoringa. Danso dribler seg vakkert nedover på høyresiden sin før han legger inn til Babajide David som setter ballen i lengste hjørne bak en sjanseløs FFK-keeper. Videre i omgangen fortsetter vi å skape sjanser, og vi kunne fort ha puttet én til. Fredrikstad er også frempå ved noen få anledninger, men Knutsen og forsvaret har stort sett god kontroll. Lagene går dermed til pause med stillingen 1-0.

I de første 15-20 minuttene av andre omgang var det det mye jevnere kampbilde, og Fredrikstad får lov til å ha mye ball og samtidig komme til noen muligheter. Men det vil seg ikke for østfoldingene, og vi klarer å kjempe tilbake et overtak i kampen, og i større grad kontrollere seieren. I det 83. minutt får vi den viktige 2-0-scoringa som på mange måter sikrer oss seieren. Nok en gang er det David som står for scoringa, og Danso med assisten. Sistnevnte spiller gjennom hurtigtoget fra Nigeria som gjør alt riktig alene med keeper når han plasserer ballen i mål!

K P
1 Viking 2 4 9
2 Jerv 4 9
3 Arendal 4 9
4 FK Eik Tønsberg 871 4 8

Med det tar vi nok en seier, og luka oppover på tabellen blir mindre samtidig som avstanden til lagene under oss øker. Det er nå bare 3 poeng opp til 6. plass og kvalifisering til Eliteserien! Allerede til onsdag venter Rosenborg i cupen før vi møter Kongsvinger borte neste helg! Heia Jerv!

PS: Sjekk intervju med Sandstø på våre Facebook-sider.