IMG_4105

Solid deltakelse fra partnerne under det siste frokostmøtet for året!

Hele 60 partnere møtte opp på Strand Hotel Fevik til frokostmøte, i dag morges!

I morges ble årets siste samling for våre samarbeidspartnere arrangert på Strand Hotel Fevik. Vi fikk høre fra to av våre bedrifter i nettverket, fikk en oppdatering fra Gatelaget, og til slutt ga daglig leder en oversikt over året som har gått for klubben, samt hvordan veien videre ser ut.

Første person som tok stafettpinnen var Cato Hersvik Olsen, salgs- og markedssjef i Mur i Sør. Han fortalte om prosjekter og hva Mur i Sør gjør av tjenester. 

Deretter informerte utviklingsansvarlig, Marie Søraker- Sonesen, partnerne om tilbudene og mulighetene som Fagskolen i Agder kan tilby.

I pausene mellom presentasjonene var det planlagt korte avbrekk for samtaler ved bordene. I tillegg inkluderte vi en noe lengre pause. I denne pausen oppfordret Markeds- og Medieansvarlig, Kamilla Aabel, partnerne til å trå utenfor komfortsonen ved å mingle og sette seg sammen med andre de kanskje ikke hadde hatt kontakt med tidligere, eller hatt begrenset kontakt med.

Vi ble også beriket med en flott presentasjon fra Gatelagsansvarlig, Tommy Runar. Han delte informasjon om pågående prosjekter, nåværende aktiviteter til Gatelaget og oppdateringer fra det siste året. Spesielt fikk Tommy også muligheten til å presentere Gatelagets egen logo.

Til slutt var det daglig leder, Jon Ole Reinhardsen, sin tur. Han delte informasjon om året som har gått innenfor ulike områder av klubben, inkludert utvikling, satsing, sportslige prestasjoner og økonomi. Han presenterte også planer for 2024.

Vi takker våre partnere for at de ble med på en veldig trivelig formiddag på Strand Hotel Fevik. Vi vil også takke så masse for støtten!

Annonse: