Skuffende poengdeling mot Levanger

Det ender 2-2 etter en innholdsrik 2. omgang med 4 mål på Levermyr.

Fantastisk solskinn og forholdsvis mange tilskuere ventet spillerne da de marsjerte inn på banen i dag til kamp mot Levanger.

1. omgang sett under ett var en jevn affære, der vi er det førende laget. Vi kommer til noen farligheter, hvorav én av dem ender i tverrliggeren og over! Etter 38 minutter må Tønnessen ut som følge av en duell med en Levanger-spiller. Hoel Andersen kommer inn, og Collett går ned på venstrebacken til Tønnessen. Levanger er også farlige når de kommer på kontringer, og har en del brukbare sjanser. Men den første omgangen ender målløs.

I 2. omgang går vi rett i ledelsen med kaptein Glenn Andersen! Han kriger ballen i mål på en corner. Etter denne scoringa er vi nære på å øke til 2-0 ved et par anledninger. Aller nærmest er vi når David Akintola banker et frispark rett i tverrliggeren fra 18-20 meter! Etter frisparket vinner Levanger ballen, går rett i angrep og utlikner til 1-1, riktignok med en veldig flott scoring av svensken Marcus Astvald. Scoringen kom litt mot spillets gang, men veldig ufortjent er det ikke kampen sett under ett.

Vi fortsetter å kjempe og krige for å gå opp i ledelsen igjen, i det 76. minutt gjør vi nettopp det. Tobias Collett scorer på straffe etter en svært uvanlig situasjon i forkant av straffesparket. En Levanger-spiller sklir/sentrer ballen tilbake til keeper etter en duell med David. Keeperen oppfatter ikke dette som et tilbakespill og tar ballen opp med hendene. Det gjør dog dommeren, som dømmer indirekte frispark på 7-8 meter fra mål. Det indirekte frisparket blir skutt inn i en Levanger-hånd, og dommer dømmer straffespark Bare tre minutter senere, i det 79. minutt, scorer Levanger igjen. Nyborg vinner en duell på utsiden av sekstenmeteren og chipper ballen over Knutsen. De siste minuttene renner litt ut i sanden, selv om David Akintola er nære på å score et par minutter før slutt.

Det ender altså 2-2, som alt i alt er et noe skuffende resultat. Vi har to i metallet og er i ledelsen to ganger, men veldig ufortjent er det absolutt ikke at Levanger tar med seg poeng fra Levermyr. Det kanskje mest positive fra dagens kamp var at to Grimstad-gutter sto for scoringene, og Collett ble også kåret til dagens Jerv-spiller! Heldigvis er det mange, mange poeng igjen å spille om - og i fotball kommer det alltid en ny kamp. Den neste kampen er for øvrig ikke en hvilken som helst kamp heller - den er borte mot Arendal Fotball på Myra førstkommende lørdag! Informasjon om billetter kommer.