SKRIV DEG INN I HISTORIEBØKENE

Vi lanserer 100-års veggen – et monument på Levermyr

100 år med fotballhistorie av oppturer, nedturer, gleder og samhold. En rik historie, som de siste 7 sesongene har holdt FK Jerv i toppfotballen.

Nå markerer vi de første 100 årene, med å sette opp 100års veggen – hvor du kan bli endel av klubbhistorien i fremtiden. 

Vi lanserer 100-års veggen – et monument på Levermyr

Vi er stolte og kry av det som har vært, og alt dette betyr for oss – enten vi er unge eller gamle i Jervfamilien. Institusjonen FK Jerv har hatt en enorm påvirkning på lokalmiljøet siden 5.august 1921, gjennom det å være en viktig aktør på fotballbanen for tusenvis av håpefulle fotballspillere, til å være en viktig fellesskapsarena for barn, unge og voksne, til å bety enormt mye for veldig mange både på og utenfor fotballbanen – til å bli den etablerte samfunnsaktøren FK Jerv nå er.

Daglig engasjerer vi mange mennesker i alle aldre. Det er supportere på fotballkamper, det er frivillige i dugnadsklubben Jerv, det er mestringsarenaen for unge lokale fotballspillere, det er arbeidsplassen Jerv, det er møteplassen for Gatelaget, det er mammaer, pappaer og familier, det er hele Jerv og alt vi står for.

Stolte av 100 år med historie. 100 år som byens fotballag. 100 år som en institusjon i vår fantastiske by. 100 år med et bankende hjerte for Jerv!

Nå er 100-års veggen her!

De første 100 årene er bak oss, og en viktig del av historien. Vi ser også fremover og gleder oss over historien vi er en del av å skape.

Nå kan du skrive deg inn i historiebøkene, med en plass på 100 års veggen. En vegg som blir et viktig element av stadionområdet på vårt fantastiske Levermyr. «Jerv scorer alltid når vi spiller mot kjerka». Nå kan DITT NAVN stå i utsikten fra målet mot kirka, og være en bestandig del av Levermyrområdet.

100-års veggen!

En folkevegg, hvor alle med hjerte for Jerv – enten det er private eller bedrifter, kjøper seg plass. Kjøp til deg selv, eller kjøp som en gave. 

Sikre deg plassen på vår jubileumsvegg «100-års veggen». Et monument på Levermyr for morgendagens historie.

Privatpersoner kr. 500,- per plass 

Bedrifter kr. 2500,- per plass

Du kjøper plass på 100-års veggen ved å kjøpe direkte på denne siden, da kan du betale direkte med bankkort. 

Ønsker du å kjøpe plass på en annen måte, kan du også gjøre det ved å kontakte Tommy Runar i FK Jerv på [email protected]

Betalingen gjøres direkte med kort i løsningen om du registrer deg digitalt. Hvis du velger direkte henvendelse til FK Jerv, kan du betale med kort ved å møte opp på Levermyr eller få tilsendt faktura.

Bli med å gjøre 100-års veggen til det monumentet det fortjener. 
 

Husk - du kan støtte både som privatperson eller via bedriften din. Eller kanskje begge deler? Utfordre og del saken med andre i Jervfamilien!

Ønsker du å kjøpe som gave, så kan du lagre dette bilde og bruke det som "gavekort" om du vil: 

 

Annonse fra Eliteserien: