Skagerak Consulting kommer inn som ny partner!

Skagerak Consulting blir med som nettverkspartner ut 2024!

Vi kan med stor glede fortelle at Skagerak Consulting blir med oss på laget og vår satsing videre mot toppen av norsk toppfotball!  

Skagerak Consulting er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø som ble startet i 2002. Her jobbes det med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter.

Skagerak Consulting rekrutterer ledere og spesialister og driver organisasjonsutvikling og ledelse i store og små virksomheter. Sjekk gjerne ut nettsiden: skc.no

I dag er Scagerak Consulting 35 seniorrådgivere som jobber fra kontorer på Sørlandet (Kristiansand/Agder), Porsgrunn, Oslo og Fredrikstad. Hovedkontoret ligger i Sandefjord.

Fokus på kvalitet og god kundeoppfølging

Alle i Skagerak Consulting har selv ledererfaring og kjenner godt til problemstillinger og utfordringer i næringslivet. Fokus på kvalitet og god kundeoppfølging står sentralt hos dem.

Trenger dere hjelp til å rekruttere, ønsker utvikling i virksomheten eller bistand ifm. utfordringer i organisasjonen, tar vi gjerne en prat med dere!

- Vi ser frem til samarbeidet med FK Jerv og satsningen med å komme tilbake på øverste nivå i norsk fotball. Klubben gjør et solid inntrykk med sitt store samfunnsengasjement, og vi har allerede merket hvordan gode verdier preger organisasjonen. Vi gleder oss til å treffe andre samarbeidspartnerne og komme med våre bidrag!, forteller seniorrådgiver Kjetil Olsen. 

Vi i FK Jerv ønsker Skagerak Consulting hjertelig velkommen til klubben! Vi gleder oss masse til samarbeidet!😃

Annonse fra Eliteserien: