Sesongen over etter tap for Florø

Det ble tap i årets siste kamp, men sesongen er over og vi spiller i OBOS-ligaen også i 2018.

Det var endelig klart for årets siste kamp, etter en sesong som har inneholdt både opp- og nedturer. De siste kampene har vi ikke klart å være på det nivået vi må for å vinne kamper i OBOS, og det var vi heller ikke i dag.

Første omgang ender målløs etter at det er vi som har vært det førende laget. Allikevel komer vi ikke til noen veldig store sjanser, men den kanskje største er det Vegard Somdal som får når han header et innlegg på Florø-keeperen fra kloss hold. 0-0 til pause.

Til tross for et visst Jerv-overtak er det Florø som går opp i ledelsen, og det hele to ganger. Det er deres venstreback Christer Husa som setter inn 0-1 og 0-2 i det 52. og 63. minutt. Dette er også noe av det eneste bortelaget skaper i denne kampen. I det 65. minutt kommer Berglann gjennom Florø-forsvaret men blir hindret i avslutningsøyeblikket. Dermed rødt kort til Florø og et frispark til oss like utenfor sekstenmeteren. Frisparket blir dessverre reddet. Videre i kampen har vi et godt press på Florø, men vi klarer aldri å få scoringa, til tross for mange muligheter.

Dermed er sesongen 2017 over, og vi ender til slutt på en 13. plass. Vi har fått både oppturer og nedturer, men definitivt ikke den sesongen vi hadde forventet. Sånn er fotballen - nå handler det om å bygge opp ny motivasjon til en ny og spennende sesong i OBOS-ligaen! Men først skal spillere og støtteapparat få en etterlengtet pause. Takk for i år - HEIA JERV!