Sesongen fortsetter til mandag!

Ut av karantene søndag og klare for bortekamp mot Sandnes Ulf mandag. Sesonginnspurten venter oss!

4 kamper - vår mest intense sesonginnspurt!

Vi er midt i en 10-dagers karantene, etter smittetilfellet som ble oppdaget fredag. Og bruker tiden så bra vi kan, for å være klare til de siste kampene i årets Obosliga.

Som en følge av karantene, så trener laget individuelt på egenhånd - og forbereder seg så godt man klarer. Og vi skal være klare, når dommeren blåser igang første kamp etter "pausen".

Møter Sandnes Ulf mandag 30.november
Det er nå bekreftet at den første av de fire siste kampene, spilles borte på Øster Hus Arena i Sandnes førstkommende mandag klokken 18:00.
Det gir oss en dag med trening og reise, før kampstart.

De resterende kampene venter vi endelig bekreftelse på.


Ny positiv test i gruppa

Vi ble i går kveld informert om ny positiv coronatest i Jerv, noe som ikke var uventet. For klubbens og spilleplanen videre sin del, vil ikke dette ha påvirkning, utenom for den smittede.

Den smittede hadde symptomer, og har hatt dialog med klubblegen hele veien, og den positive testen var ikke uventet.
Personen blir fulgt opp av lokale helsemyndigheter og følger de til enhver tid gjeldende regler som smittet, og vil ikke involveres igjen før smittefare og sykdomsforløp er over.

Negative tester tikker inn
Alle involverte i gruppa, både spillere og støtteapparat, har gjennomført tester - og med unntak av den siste ankomne positive testen, er alle testene rapportert negative.

Vi ser at toppfotballprotokollen fungerer som den skal ved smittetilfeller, når man nå isolerer alle de involverte fra hverandre - og hindrer videre spredning av smitte i gruppa.

Annonse fra Obos-ligaen: