Seier over Stjørdals-Blink

Vi rodde det i land og fikk alle tre poengene i kveldens kamp mot Stjørdals-Blink

I kveldens kamp på Levermyr Stadion var det Stjørdals-Blink som var motstander på andre siden av banen.

Litt tam omgang, tross mål

Vi starter kampen godt og setter første scoring allerede etter 6 minutters spill. Campos la inn et flott innlegg som Norheim headet lekkert i mål. Ikke lenge etter, når det var spilt 12 minutter, satt Stjørdals-Blink hurtig i gang ett frispark og vi fikk ikke klarert. Stjørdals-blink spilleren la ballen i lengste, og stillingen var 1-1.

Den neste halvtimen av kampen var det mye frem og tilbake, med overtak til Jerv, uten at noen av lagene klarte å skape de store sjansene. Til tider slet vi med å få til vårt spill, og klarte ikke presse Stjørdals-Blink nok. Men da det var spilt 41 minutter gikk vi opp i 2-1 ledelse. Furtado serverte et perfekt slått hjørnespark som Pibe headet fint i mål. Vi fikk til pause på stillingen 2-1.

Sjansefattig andre omgang

Etter hvilen kommer vi best i gang, men været gjør at vi ikke får til så mye av det fine spillet vi vet vi kan. Vi kom til svært få sjanser, men stod også godt i mot det Stjørdals-Blink kom med. Utover i omgangen kom Stjørdals-Blink med et voldsomt press, med blant annet en dobbeltsjanse hvor vi redder på strek, men vi klarte å holde det unna. Både vi og Stjørdals-Blink fikk en nettkjenning i andre omgang, men vår ble vinket av for offside og Stjørdals-Blink sin ble blåst av for at keeper har ballen i hendene. En litt tam og sjansefattig kamp som vi vinner 2-1.

Intervju med Sandstø og Norheim

Bytter:

37' Latifu ut, Solli inn
65' Pibe ut, Håbestad inn
78' Furtado ut, Wichmann inn