Seier over Arendal og videre i cupen!

Med 1-0 seier mot Arendal er vi nå videre i 3. runde av cupen!

Foto: Kristoffer Aamot

I går kveld var det klart for et skikkelig lokalderby mellom Jerv og Arendal på Norac Stadion med over 1700 mennesker til stede. Det ble det en svært fin ramme rundt kampen med tenning, spenning og god fotball. 

Kampreferat

Det ble mye ballbesittelse på Jervlaget med en god ro under hele kampen. Etter spill frem og tilbake var det Jeremy Cjintje som utfordrer Arendals keeper Mathias Skjævestad og setter ballen i mål etter 41minutter spill. En for øvrig ung og lovende keeper som viste gode takter og holdt unna flere farligheter til Jerv, som imponerte oss da vi igjen var frempå like etter pause, men keeperen holdt unna. 

Jeremy sin scoring skulle se ut til å bli den eneste nettkjenningen under kveldens oppgjør for Jerv, og vi vinner 0-1 med en solid innsats i bunn. Med lite rom til Arendal og stødig defensivt arbeid er jobben mer enn godkjent. Philip Syvertsen får nok en gang spilletid for A-laget og imponerer stort om dagen! En høydare og en spiller vi vil se mer til. 

Arne Sandstø oppsummerer kampen

- Jeg synes spillerne tar kampen på alvor. Det er ingen tilfeldigheter utpå der. Synes vi er veldig solide og Arendal har ikke tapt her på to-tre år så synes vi gjør en fin figur. Arendal kunne fort spilt på andre halvdel i Obosligaen, det er jeg ikke i tvil om, sier Sandstø.

- Vi forsvarer oss godt gjennom hele kampen og tillater de veldig lite. Så har vi noen farligheter selv, periodevis. Jeg er fornøyd at vi vinner og at vi kommer forbi dette her uten skader, forteller en fornøyd Sandstø etter kveldens kamp. 

Jeremy Cijintje ble gårdagens målscorer.
Jeremy Cijintje ble gårdagens målscorer.

3 dager til seriekamp

- Heldigvis har også Sandnes Ulf spilt cupkamp i Bergen, så de har noen timer reisevei. Så vi må bare restituere så godt vi kan og gjøre det aller beste vi kan. Vi for telle opp til slutt på hva vi har å starte med neste gang, sier Sandstø avslutningsvis.

Kjelsås i neste runde!

Allerede neste onsdag 7. juni er det klart for 3. runde i cupen. Da møter vi Oslolaget Kjelsås til kamp (3-1 seier over Stabæk) som holder til i 2. divisjon. Vi gleder oss og ser frem til nok en cupkamp. Men før den tid er det seriekamp nå kommende søndag borte mot Sandnes Ulf, som for øvrig tapte 2-1 mot Sotra i Cupen. 

Iman Mafi er strålende fornøyd med gårsdagens kamp og feirer med Svaberget!
Iman Mafi er strålende fornøyd med gårsdagens kamp og feirer med Svaberget!

Philip Syvertsen

Det er en glede å meddele at vi får opp unggutter til A-lagstroppen. En av de som nå nylig er med oss er spisstalentet Philip Syvertsen. Med sin debut i første runde av NM, der han startet kampen viste han gode takter og fikk nok en gang innhopp på slutten av kampen mot Arendal og viser igjen at han er et stort talent som vi gleder oss til å se mer av! Se intervju av Philip på fkjerv på Instagram eller på Facebook. 

Annonse: