Seier og sikret tredjeplass

Det endte med en fantastisk seier på Levermyr i dagens kamp og vi sikret med det 3.plass i OBOS-ligaen 2021

Det var duket for nok en viktig kamp når Raufoss gjestet Levermyr til vår siste seriekamp på hjemmebane.

Lite sjanser

Det var Raufoss som kom best i gang og kom til noen halvsjanser i løpet av de første 20 minuttene, men vi var med på notene og fikk det de kom men unna. Utover omgangen klarte vi ikke bygge opp angrep slik vi har gjort i tidlige kamper, og vi kom dermed ikke til noen store sjanser som kunne resultere i mål. Vi gikk til pause på stillingen 0-0.

God avslutning

I andre omgang kom vi friskere ut og innen det var spilt 15 minutter av omgangen hadde vi skapte noen halvsjanser som gjerne kunne resultert i mål. Vi fortsatte å presse på å da det var spilt 67 minutter satt endelig scoringen. Campos spilte en ball til Furtado, som Furtado på lekkert vis hælflikket forbi Raufoss spilleren, og satt ballen fint i mål. Vi fortsatte å presse på for å øke ledelsen, samtidig som vi hadde god kontroll defensivt i banen. Når det var spilt 79 minutter fikk vi er perle av en scoring. Wichne noterte seg for sin andre scoring i årets sesong når har curlet ballen forbi keeper og i lengste. 2-0 ledelsen var et faktum og ble også sluttresultatet.

Kampen høydepunkter:

Bytter:

46' Solli ut, Schröter inn
60' Pibe ut, Ibrahim inn
75' Campos ut, Kok inn

Dagens seier sikret oss også 3.plass i OBOS-ligaen 2021! En fantastisk prestasjon i jubileumssesongen. Dette betyr også at vi får hjemmekamp i første kvalik kamp. Søndag 12.desember håper vi ALLE som har anledning tar turen til Levermyr for å støtte guttene!