Seier i første treningskamp i 2021

I dagens treningskamp mot Fløy fikk vi en god gjennomkjøring, og vi er fornøyde med resultatet.

Kampen startet litt trått, men vi tok kontroll over kampen med engang og hadde god kontroll bakover i banen. Fløy kom dog til noen gode muligheter, men Olsvoll hadde nok så god kontroll på det de kom med i første omgang. Utover i omgangen klarte vi også å skape noen gode sjanser, men det tok tid før vi skulle få årets første scoring.

Når det var spilt 43 minutter kom første omgangs eneste scoring, og vi gikk opp i 1-0 ledelse like før pause. Suggelia slo en god ball til Zernichow i bakrom, som videre slo ballen inn i feltet. Der dukket Pibe opp og han headet ballen fint i mål. Bare minuttet etter satt Pibe ballen i mål igjen, men denne gangen ble han avvinket for offside. Vi gikk derfor til pause på stillingen 1-0.

Løsnet i andre omgang

Fra pause gjorde vi hele 9 spillerbytter og det var ikke spilt mer enn rundt 10 minutter av andre omgang før nysigneringen Willis kunne score sitt første mål i Jervdrakten (med untakk av internkampen). Fra rundt sekstenmeter klinket han ballen i tverrligger og inn, og vi økte ledelsen til 2-0 på praktfult vis. Før 60 spilte minutter økte vi til 3-0 når Baidoo tok med seg ballen hurtig opp i banen før han sendte Willis alene gjennom, og Willis kunne smile for scoring nummer to.

I løpet av de neste 15 minuttene skulle vi få se tre scoringer til. Vi økte til 4-0 når Ikhsan fikk ballen fint servert på rundt 9 meter og satt ballen kontant i mål. 5-0 var det også Ikhsan som satt i mål etter litt klabb og babb i feltet etter et hjørnespark. Siste scoring førte til en hat-trick når Ikhsan fikk æren av å prøve seg fra straffemerket etter at Kok ble felt. Han satt ballen kontant i mål og vi gikk av banen med 6-0 seier i første offisielle trenignskamp.

Bytter:
46´ Olsvoll ut, Øvretveit inn
46´ Solli ut, Mafi inn
46´ Martinussen ut, Norheim inn
46´ Myhre ut, Wichne inn
46´ Ness ut, Baidoo inn
46´ Zernichow ut, Willis inn
46´ Håbestad ut, Campos inn
46´ Pibe ut, Ikhsan inn
46´ Suggelia ut, Wichmann inn