Foto: Agderposten/Thomas Skjeggedal Thorsen

Seier i første treningskamp i 2021

I dagens treningskamp mot Fløy fikk vi en god gjennomkjøring, og vi er fornøyde med resultatet.

Foto: Agderposten/Thomas Skjeggedal Thorsen

Kampen startet litt trått, men vi tok kontroll over kampen med engang og hadde god kontroll bakover i banen. Fløy kom dog til noen gode muligheter, men Olsvoll hadde nok så god kontroll på det de kom med i første omgang. Utover i omgangen klarte vi også å skape noen gode sjanser, men det tok tid før vi skulle få årets første scoring.

Når det var spilt 43 minutter kom første omgangs eneste scoring, og vi gikk opp i 1-0 ledelse like før pause. Suggelia slo en god ball til Zernichow i bakrom, som videre slo ballen inn i feltet. Der dukket Pibe opp og han headet ballen fint i mål. Bare minuttet etter satt Pibe ballen i mål igjen, men denne gangen ble han avvinket for offside. Vi gikk derfor til pause på stillingen 1-0.

Løsnet i andre omgang

Fra pause gjorde vi hele 9 spillerbytter og det var ikke spilt mer enn rundt 10 minutter av andre omgang før nysigneringen Willis kunne score sitt første mål i Jervdrakten (med untakk av internkampen). Fra rundt sekstenmeter klinket han ballen i tverrligger og inn, og vi økte ledelsen til 2-0 på praktfult vis. Før 60 spilte minutter økte vi til 3-0 når Baidoo tok med seg ballen hurtig opp i banen før han sendte Willis alene gjennom, og Willis kunne smile for scoring nummer to. 

I løpet av de neste 15 minuttene skulle vi få se tre scoringer til. Vi økte til 4-0 når Ikhsan fikk ballen fint servert på rundt 9 meter og satt ballen kontant i mål. 5-0 var det også Ikhsan som satt i mål etter litt klabb og babb i feltet etter et hjørnespark. Siste scoring førte til en hat-trick når Ikhsan fikk æren av å prøve seg fra straffemerket etter at Kok ble felt. Han satt ballen kontant i mål og vi gikk av banen med 6-0 seier i første offisielle trenignskamp. 

Bytter:
46´ Olsvoll ut, Øvretveit inn
46´ Solli ut, Mafi inn
46´ Martinussen ut, Norheim inn
46´ Myhre ut, Wichne inn
46´ Ness ut, Baidoo inn
46´ Zernichow ut, Willis inn
46´ Håbestad ut, Campos inn
46´ Pibe ut, Ikhsan inn
46´ Suggelia ut, Wichmann inn

Annonse fra Obos-ligaen: