Vanvittig seier over Viking!

Vi tok vår fjerde strake seier på Levermyr i dag, da vi slo Viking 3-2!

I strålende solskinn på Levermyr i dag var det drøye 1700 tilskuere som hadde kommet for å se Jervgutta kjempe om 3 poeng mot det norske storlaget Viking, som før denne sesongen rykka ned fra Eliteserien. Og tilskuerne fikk både glede, spenning og dramatikk - men det hele endte med jubel for hele Grimstad!

Vi spiller en meget god førsteomgang ifølge Sandstø, og går også i garderoben med en 1-0-ledelse. Scoringen kommer på et nydelig angrep etter 23 minutter. Brice får ballen på sin høyreside og slår et godt innlegg som jobbes i mål av Berglann! Videre i omgangen fortsetter vi å produsere sjanser, og kunne fort ha ledet mer til pause. Det skal dog sies at Viking hadde sine sjanser, den største fikk de med tidligere Start-spiller Rolf Daniel Vikstøl, som skyter fra hjørnet av 16-meteren. Men skuddet reddes mesterlig av Øvretveit.

I den andre omgangen fortsetter vi å styre kampen, og bare 3 minutter ut i omgangen øker vi til 2-0 med kaptein Glenn! Et innlegg fra nesten midtsirkelen piskes inn fra Wichmann, og Glenn kriger ballen inn med et herlig hodestøt. Men bortelaget kom seg etter dette, og tok over det meste av initiativet i kampen. Og reduseringa kom, etter 52 minutter med Zlatko Tripic. Nesten umiddelbart etter målet imot går vi i angrep igjen, og Khalili bredsider ballen i mål etter at Ulrik har dratt med seg ballen langs hele venstresiden. Fantastisk scoring igjen! Men spenninga var langt fra over på Levermyr. Etter 69 minutter reduserer Viking igjen, denne gang med nigerianeren Udoh. Da hadde vi altså drøye 20 minutter foran oss med ulidelig spenning. Viking prøvde og prøvde, men vi var dyktige til å få ballen unna, samtidig som vi klarte å holde på ballen selv i perioder.

Dermed kriger vi hjem seieren, og tar vår fjerde strake seier! En fantastisk dag å være Jerv-supporter på - nyt kvelden! Se intervju med Sandstø på våre Facebook-sider. Heia Jerv!