Sandberg har signert!

Etter utlånsavtalen med Lillestrøm har den aldersbestemte landslagsspilleren Erik Tobias Tangen Sandberg (21) og FK Jerv blitt enige om kontraktsforlengelse ut 2023.

Foto: Jan Skaregrøm

- Det er veldig moro, og jeg gleder meg til å bli en del av Jervfamilien. Jeg har blitt utrolig glad i både stedet og laget, sier en fornøyd Sandberg.

Kun få dager før 2021 sesongen blåste i gang var midtstopperen fra Lillestrøm på plass. Siden den gang har unggutten hatt en viktig rolle i laget. Dette er noe Arne Sandstø er glad for.

- Jeg er strålende fornøyd! Sandberg stiller krav og har god treningskultur. Han har utviklet seg mye. Han er en trygg og solid stopper, sier Sandstø.

Hva kan Erik Tobias bidra med i 2022 sesongen?

- Han kan opprettholde kvaliteten på treningen som kan gjøre at vi biter godt fra oss i Eliteserien. Samtidig er han en hardtarbeidende spiller som holder fokus og trykker til i duellene. Han er ordentlig proff i troppen, forteller Sandstø.

Etter det elleville opprykket til Eliteserien som sjokkerte hele fotball Norge den 15. Desember har fokuset blitt noe annet. Erik Tobias gleder seg til å møte de store lagene og de tøffe motstandere.

- Vi må kjempe det vi kan hver eneste kamp. Målet for sesongen er å etablere seg i Eliteserien. Det krever fokus og prestasjon. Vi er underdogs, men vi må har troen på oss selv og gjenta det vi gjorde i fjorårets sesong på best mulig vis.

Vi må fortsette eventyret fra i fjord, og gjenskape kamper som kvalikkampen mot Brann. Det er det villeste jeg har vært med på i mitt liv! , sier Sandberg avslutningsvis.

Vi ønsker Sandberg velkommen til Jervfamilen på permanent basis! 

Annonse fra Eliteserien: