Samarbeidet mellom Jerv og Express fortsetter!

Arne Sandstø og Magne Aslaksen er klare for å fortsette med det gode samarbeidet - Erik Krokvik tilbake til Jerv.

Etter at årets sesong for Express ikke gikk helt som forventet, ble det dessverre resultert i nedrykk. Med dette spiller både Jerv og Express i fjerde divisjon neste år. Men det skal ikke sette noe hindring for naboklubbene.

- Samarbeidet har funket bra og vi skal fortsette og bygge videre på det gode samarbeidet vi har, sier daglig lederne Jon Ole Reinhardsen og Magne Aslaksen i enighet etter møte. 

Jerv og Express samarbeider på den sportslige plan, men også på markedsbiten. Vi har lagt planer og ønsker å nå mål både som enkelte klubber, men også på tvers av klubbene for å spille hverandre gode. Det å kunne samarbeide med lokale klubber, få innspill, kreativitet og stå på for å lykkes er givende.  

Krokvik tilbake for fullt 

En endring som vil skje er at Erik Krokvik som i år var både hovedtrener i Express og utviklingsansvarlig på G19/Jerv 2 går over til å være fullt i Jerv fremover. Han vil ha diverse hovedansvar innad i klubben, der et av områdene er spillerutvikling.

Med dette takker Erik Krokvik for seg og forteller om et givende år i Fevik klubben.

- Det har vært en fint år i Express. Jeg har trivdes veldig godt i klubben og folkene. Det å jobbe med spillerne, Magne, Markus og de andre som er involvert i Express. Det har vært et periodevis tøft år resultatmessig, men vi må ikke glemme at det er en ung gjeng, og de oppturene vi har hatt har vært veldig gode!, sier Krokvik og forteller at han har blitt veldig glad i folkene og klubben Express.

Hva kan du ta med deg som trener etter dette året?

- Jeg tar med meg erfaringer. Det å ha et enda større fokus på kampinngang mot motstandere og mot video analyse etc, forteller Krokvik og ser på nedturene som tøffe men lærerike perioder som trener der han må stå på egne bein. 

Positivt med videre samarbeid

- Jeg synes det er bra at klubbene fortsatt skal samarbeidet videre og jeg ser frem til å ta fatt på arbeidet fullt i Jerv fra neste år. Både som trener for Jerv 2 og de administrative arbeidsoppgavene rundt å ta utviklingsarbeidet og forhåpentligvis ta et steg videre. sier Krokvik avslutningsvis.

Vi ser frem til å samarbeide videre med Express og ser frem til en spennende fortsettelse!

Annonse fra Obos-ligaen: