Sabrura blir med oss på reisen!

Sabrura kommer inn som ny partner ut 2025!

Sabrura Sticks & Sushi holder til på Oddensenteret og startet opp her for 1,5 år siden. Nå satser restauranten og skal både utvide menyen og utvide utenfor restauranten. I en del av satsingen blir de også med som bronsepartner i FK Jerv ut 2025!

- Det er veldig spennende, vi gleder oss veldig! Det blir interessant å møte nye folk og få ut litt engasjement rundt både Sabrura og Jerv. Dette samarbeidet er noe vi har veldig troen på og ser viktigheten i, sier daglig leder, Tina Elstad.

"Vi tilbyr sushi og kyllingretter, vi har noe til alle" 

IMG_6748.jpeg
Tina ser muligheter og satser for fullt fremover!

- Vi har mellom 15 og 20 fantastiske mannfolk som kommer til oss, hver eneste dag; mandag til lørdag og holder oss med selskap når vi åpner. Det er gull altså!, forteller Tina. Her ser man fort flere kjente fjes fra seniorgruppa i Jerv!

Kick-back avtale!

Har du hjerte for Jerv? Da kan du enkelt bidra til klubben ved å si "Jerv" når du handler. Da vil 10 kr av salget går tilbake til klubben i ditt hjerte!

- Dette er en fin mulighet å gjøre en forskjell når man skal spise. Hvis man sier at man er fra Jerv, da vil 10 kroner pr. kjøp går rett tilbake til Jerv. Dette kan man både gjøre ved å spise her eller ved takeaway når man kommer for å betale, sier Tine med et stort smil og engasjement. 

Prematch

For bedrifter som er partner med Jerv har alltid prematch 1,5 time før kamp. Det vil si; middag, mingling, ord fra hjemme/bortetrener og intervjuer av kamppartner og ulike happenings. Her skal Sabrura bidra med mat på to vårkamper og to høstkamper.

- Vi skal bidra til en flott kampdag, med god mat på prematch. Vi vil også kjøre rabattkuponger og giveaways. Dette gleder vi oss til!, sier Tine.

Hemmelig meny!

- Det blir en ny meny i april. Et populært tilskudd, som enda er hemmelig! Men april er måneden man bør sjekke ut Sabrura.   

Sjekk ut Sabrura her!

Annonse: