Remi Natvik kommer inn som ny assistent!

Ny assistent i trenerteamet. Remi Natvik signerer for Jerv, ut 2025!

Vi kan meddele at Remi Natvik kommer inn som ny assistenttrener  og vil bidra sammen med resten at trenerteamet den kommende sesongen. Med det tok vi noen ord med hovedtreneren selv, Lars Bohinen om signeringen. 

 - Jeg ønsker å jobbe med Remi fordi han er en god fotballmann. Han er kunnskapsrik, nysgjerrig, tilpasningsdyktig og hardtarbeidende, sier Lars Bohinen.

Hvordan er Remi som person og hva kan han tilføye Jerv?

- På et personlig plan har vi god kjemi, og Remi har alltid godt humør. Det gir meg energi. I tillegg har han egenskaper og evner som komplementerer mine, og slik sett tror jeg vi utfyller hverandre på en god måte, forteller Bohinen avslutningsvis. 
 

Remi Natvik er klar for Jerv de to neste årene og ser frem til å komme på plass!
Remi Natvik er klar for Jerv de to neste årene og ser frem til å komme på plass!

Reinhardsen om signeringen

- Vi er godt fornøyd med at Remi vil jobbe hos oss. Lars kjenner Remi og har jobbet med han i Ålesund. Vi han stor tro på at han kan være med å bidra godt rundt laget den kommende sesongen, sier daglig leder Jon Ole Reinhardsen. 

Natvik og valget som falt på Jerv

Hva gjorde at du signerte for Jerv?

- Det er først og fremst en spennende klubb som har vist sitt potensiale i nær fortid. En klubb med stolte tradisjoner. Jeg kjenner Lars fra før og vet hvordan han er som leder og vi har en god kjemi. Meg og Lars snakker samme fotballspråk og jeg kjenner godt til fotballfilosofien hans, sier Remi Natvik. 

Hva er dine sterke egenskaper som assistenttrener?

- Jeg har en god evne til å tilpasse treningene til spillestilen, trives på banen og har gode ferdigheter innen analyse, sier Natvik.

Hva kan du tilføye Jerv? 

- Jeg kan tilføye Jerv et stort engasjement og en relasjonsbygger, sier Natvik som gleder seg til å komme i gang med 2024 sesongen. 

Lang trenerhistorikk

Remi Natvik (38) har trenerbakgrunn fra lokalfotballen i Hovding, Fana og Fyllingsdalen, og på nasjonalt nivå var han en del av Rune Skarsfjord sitt trenerteam i Hønefoss i OBOS-ligaen. Senere fikk han teste Eliteserien da han jobbet under Trond Fredriksen i Ålesund i 2017-2018. Her knyttet Natvik sitt bekjentskap med Lars Bohinen i 2018. Etter dette gikk reisen til Natvik videre til Arna Bjørnar i Toppserien i 2019-2020 og etter to år i Toppserien ble han igjen å se i OBOS-ligaen i 2021-2022 som assistent til Morten Røssland i Åsane.

Før årets sesong flyttet Natvik til Sørlandet og tilbragte tiden hos Arendal Fotball, som hovedtrener på damesiden. Ettersom året nærmer seg slutten og endringer skjer i fotballen ble det nå klart at Lars Bohinen tar over Jerv og med det et stort ønske for sistnevnte å ha med Natvik i trenerteamet.

Vi ønsker Remi Natvik velkommen til Jervfamilien og vi ser frem til fortsettelsen! 

Annonse: