Red Rock-gjengen er med på gull!

Red Rock er et gründerselskap i sterk vekst - med hjerte for Jerv!

Det startet smått i 2009, da Grimstadgutt og gründer Christoffer Jørgenvåg samlet noen kompiser fra UiA. Nå er det blitt en vekstskaper med flere titalls ansatte og store kontrakter både nasjonalt og internasjonalt. 

Red Rock er blitt en innovativ og kompetansedrevet bedrift, som satser for fullt på flere områder i flere markeder. 

- Selskapsnavnet Red Rock kommer fra fjæregranitten i Grimstad, vi startet i Grimstad og mange av oss er fra Grimstad - så da er det selvsagt Jerv som gjelder, sier gründer og administrerende direktør i Red Rock, Christoffer Jørgenvåg.

Har klokketro på Jerv!

Red Rock var ny sponsor i Jerv foran 2016-sesongen, og skriver nå under på en ny 2-årig sponsoravtale.

- Dette er vår eneste sponsoravtale, og det er med stolthet vi spiller på lag med Jerv, fortsetter den unge gründeren.

- Jervs utvikling er gøy å være en del av, og vi lar oss inspirere av hverandre. Fotball er jo faktisk utrolig moro, selv for oss som ikke har en naturlig fotballinteresse, sier Jørgenvåg. 
Vi er flere på kontoret som følger kampene tett, og vi gleder oss til en utrolig spennende fotballsesong. 

Vi har stor tro på Jerv i årets sesong og at de vil følge opp de to siste sesongenes utvikling og resultater. I år kan det gå hele veien! 

Jørgenvåg og hans kollegaer i Red Rock signerer nå en ny sponsoravtale som gjør dem til Gullsponsor i Jerv. Og vil også bidra til klubben med nødvendige tjenester innen IT og design.

Red Rock - en solid vekstskaper!

Selskapet satser innenfor marine og IT-sektoren, og har en solid vekst.
På kontoret deres som ble flyttet til Sørlandsparken for noen år siden, vil det gjennom året komme flere nyansatte fremover. 

Vi gleder oss til å følge Red Rock-gjengen og deres vekst og suksess, og gleder oss til spennende samarbeid i årene fremover!

Les mer om Red Rock og deres bakgrunn her.

Annonse fra Obos-ligaen: