Rasmussen til Apeks!

Anders Rasmussen forlater Jervs Esport-lag, til fordel for APEKS!

Blir FIFA-proff i APEKS

Jerv er en utviklingsklubb, både på fotballbanen og også på den digitale fotballbanen. Og naturlig har vårt FIFA-lag fått mye oppmerksomhet etter å ha vunnet eserien i høst.

Med slike resultater, og med meritterte spillere på laget - kommer også interessen fra andre lag som satser på esport, både FIFA, men også flere andre esportgrener.

Og Apeks har opptrått ryddig og profesjonelt i sin tilnæring til vår spiller, Anders Rasmussen. Og landslagsspilleren er nå enig med dem om en kontrakt.

Blir proff
I sin nye klubb, APEKS, vil Rasmussen bli profesjonell FIFA-spiller i større grad. Og delta i flere turneringer, ha eget "treningsanlegg" og profesjonell trener og støtteapparat. Med andre ord så blir han FIFA-proff i sin nye klubb.

Jerv er en nykommer i esporten, men har gjort oss godt kjent gjennom innsatsen til Rasmussen og Paulsrud.

Rasmussen var regjerende Norgesmester, hadde en 2.plass i Eserien for Brann og var landslagsspiller. En profil i eserien. 
Paulsud er/var det unge talentet som satte fyr på sluttspillet med sitt glitrende spill, og ble kåret til sluttspillets "Mest verdifulle spiller".

Nå står da Paulsrud uten sin makker, Rasmussen. 

Jerv er stolte over å levere en proff spiller til det neste nivå, og vi ønsker Anders Rasmussen lykke til i sin nye klubb og i fremtidig satsning.

- Jeg er veldig fornøyd med tiden min i Jerv, og det vi oppnådde som en nystartet klubb innen esport som ble kronet med seriemesterskap i eserien. Ønsker å takke min veldig talentfulle lagkamerat, Håvard Paulsrud, en meget bra FIFA-spiller. 

Nå var tiden inne for å ta steget videre til esportklubben, Apeks. Og gleder meg til å satse videre med dem, sier Anders Rasmussen selv.

Lykke til Rasmussen!

Annonse: