Profiltøy blir med oss på reisen!

Profiltøy går inn som nettverkspartner i Jerv, ut 2024 og følger familiens fotspor i gult og blått!

Profiltøy har valgt å profilere seg sammen med Babysteps.no på stadion som er en familiebedrift. Babysteps.no drives av Trine Lognes Salvesen og Ann Marlena Eskedal.

Om Profiltøy

Profiltøy AS er et lite firma etablert i Lillesand. Vår visjon er å fremskaffe produkter til alle, enten du er liten eller stor. Vi ble etablert i oktober 2019, og har hatt en jevn økning i kundemasse siden den gang.

Navnet Profiltøy kan kanskje noe forvirrende, da vi i dag leverer mye mer enn bare bekledning.

Vi leverer arbeidsklær, synlighetsbekledning, profilbekledning, overvåkning, IKT tjenester, kommunikasjon samt det meste av reklamemateriell.

Uavhengig av at vi er lokalisert i Lillesand, har vi kunder i hele landet, og scorer høyt på personlig kundeservice, samt ærlige priser.

Sjekk ut Profiltøy her

Salvesen familien + Jerv = Sant

- Jeg er vokst opp i systemet med far, Oddvin Salvesen som spilte på på A-laget til Jerv og min bestefar, Rolf Jacobsen som har både vært  oppmann/formann og Jervs Revysjef på 50 og 60-tallet. Min onkel, Carsten Jacobsen er også aktiv i Jerv og bidrar i dag som arrangementsansvarlig, forteller økonomiansvarlig, Øystein Salvesen stolt. 

Øystein Salvesen står ved siden av både far og bestefar. Far på bildet øverst i A-lags troppen og bestefar i midten av det store bildet under.
Øystein Salvesen står ved siden av både far og bestefar. Far på bildet øverst i A-lags troppen og bestefar i midten av det store bildet under.

Hvordan synes dere det er å komme inn som partner i Jerv?

- Det er spennende og gøy! Vi ser frem til nervepirrende kamper fremover, sier Salvesen og daglig leder, Arne Hoffmann Sletten og forteller videre om leveransen på kampdag. 

- Vi leverer samband, eller som de fleste kjenner som Walkie-talkie. Vi leverer også helsepersonell til kamp. Dette har vi vært med på å levere og skal levere dette videre også. Ellers leverer alt mulig som arbeidstøy, sko, hansker og alle mulige duppedingser, forteller de engasjerte kollegaene. 

Ser dere frem til å være med i nettverket?

- Ja, vi ser på det som en god mulighet for relasjonsskapning, bygge kontakter og nettverk. Kanskje er vi heldig å gjør noen salg også. Vi gleder oss veldig, forteller Arne og Øystein avslutningsvis og legger ikke skjul på at kampene mot Start er en høydare! 

Vi gleder oss over at Profiltøy er med oss på reisen og vi ser frem til fortsettelsen! Velkommen til Jerv-familien!

Annonse: