Preben Skeie er klar for Jerv!

Jerv og Preben er enige om en kontrakt som strekker seg ut 2024

Etter flere år i toppfotballen og med sin gode rutine er nå Preben Skeie klar for å spill i gult og blått. Etter seks år i Arendal Fotball med hele 116 kamper og 29 mål, tar venndølen fatt på et nytt eventyr i Grimstad og Jerv. 

- Jeg merket tidlig at Jerv er en klubb som har vært langt oppe med seriøsiteten og kvaliteten. Når jeg var på prøvespill merket jeg et høyt nivå og noe som gjorde at jeg fikk veldig lyst til å prøve meg, forteller Skeie.

- Det føles godt å bli en del av Jerv! Nå har jeg trent med Jerv en stund og trives godt med spillerne og trenerne. Jeg har komt fint inn i gjengen. Det ble brått avsluttet med Arendal, men jeg har erstattet dette med noe jeg er veldig veldig fornøyd med, sier Skeie og forteller videre.

Hva kan du tilføre spillergruppen?

- Kultur kan jeg bidra sterkt med. Jeg har også mye mål og målpoeng i meg. Kvalitet og tilstedeværelse i både trening og kamp er også noe jeg vil bidrar med, forteller Skeie.

Hva er målet ditt som fotballspiller?

- Nå er målet å rykke opp til OBOS-ligaen! Etter 13 sesonger i 2. divisjon er dette jeg noe jeg tror og håper kommer, sier Skeie.

Styrker som fotballspiller?

- Målpoeng offensivt og komme boks til boks. God løpskraft og god til å komme til sjanser, så da får jeg bare score målene, sier Skeie med et smil. 

Ser frem til lokaloppgjør!

- Alle kamper er like viktig om man ser på poeng. Men det å komme på Norac 16. mai blir moro og ikke minst hjemme 14. september! Selv om jeg har mange venner i Arendal så skal det smelle til i disse oppgjørene, så jeg gleder meg veldig!, sier Skeie avslutningsvis.

Vi ønsker Preben Skeie velkommen til Jerv-familien og vi ser frem til fortsettelsen!

Annonse: