Poengdeling mot Tromsø

Det endte med poengdeling i kveldens kamp mot Tromsø på J.J. Ugland Stadion - levermyr

Det var duket for et spennende oppgjør når et godt Tromsø lag gjestet Levermyr til årets tredje hjemmekamp.

Kom godt i gang

Vi kom godt i gang og allerede etter tre spilte minutter fikk vi kampens første hjørnespark etter at Tromsø klarerte innlegget fra Wichne. Etter drøye 15 minutter hadde Tromsø kommet til to store sjanser, men Øvretveit fikk slått den ene avslutningen i stolpen og den andre gikk i nettveggen. Vi fortsatte å presse på for scoring og kom til noen brukbare muligheter. Da det var spilt 30 minutter gikk vi opp i 1-0 ledelse. Et fint lagt hjørnespark av Furtado, som Wichmann flikket videre. Tromsø fikk ikke klarert og der stod Haarup å dunket ballen i mål. Like etter utlignet Tromsø til 1-1. Dette ble også stillingen til pause.

Bedre spillemessig

Etter hvilen var det Tromsø som først kom til noen store sjanser, men vi holdt unna. Utover i omgangen turte vi å spille mer vårt eget spill og kom til noen gode sjanser som fort kunne resultert i mål. Vi er også nær ved et par overganger, men blir litt upresise i siste tredjedel, som resulterte i brudd. Mot slutten av omgangen kom vi ikke til de største sjansene, og kampen ebbet ut i 1-1.

Kampens høydepunkter:

Bytter:

66' Hustad ut, Antwi inn
66' Simsir ut, Diallo inn
78' Haarup ut, Sandberg inn