Poengdeling mot Tromsdalen

Det ble bare ett poeng i kveld.

I nydelig solskinn på Levermyr håpte vi selvfølgelig på en seier over Tromsdalen. Det ble det dessverre ikke, men det ene poenget er i alle fall et viktig poeng.

Vi åpner kampen fullstendig dominerende, og etter en halvtime hadde ikke Tromsdalen hatt så mye som en halvsjanse engang. Det er altså vi som presser på for scoring, men som så mange ganger før i år vil det seg ikke helt foran mål. Mot slutten av 1. omgang kommer bortelaget fra nord seg litt mer inn i kampen, og har faktisk en stor sjanse rett før pause. Men den første omgangen ender målløs.

I 2. omgang fortsetter vi å være et soleklart førende laget, men fortsatt blir det mest nesten-sjanser. Vi har dog et par svært store muligheter et stykke ut i omgangen, men uten at vi får kula inn mellom stengene til en god Tromsdalen-målvakt. Når vi presser og presser for scoringa, kommer den beryktede kontringa for Tromsdalen når David mister ballen. Kontringa ender til slutt hos Tromsdalens venstreback som banker ballen i mål etter 73 minutter. Nå handler det for oss kun i første omgang å redde det ene poenget, og Glenn flyttes fram på topp. Vi får et enormt press på gjestene, som til slutt resulterer i en corner som gir oss straffespark. Denne setter vår kaptein Andersen sikkert i mål, i det 88. minutt. I de siste to ordinære spilleminuttene og de fem tilleggsminuttene jager vi vinnermålet. Vi får en stor sjanse på slutten, men det ender altså 1-1 og poengdeling.

Hvert eneste poeng er kjærkomment når vi ligger der vi ligger på tabellen, og 3 poeng hadde virkelig hjulpet oss godt i dag. Allikevel tar vi med oss det ene poenget og så handler det om å se fremover. Allerede til onsdag er det cupkamp mot Åsane på Levermyr, og Rosenborg venter i neste runde ved avansement!