Poengdeling mot Sogndal

Det endte uavgjort i dagens kamp mot Sogndal på Fosshaugane Campus

Historisk sett var det duket for en jevn kamp når vi i dag var gjester på Fosshaugane Campus.

Jevn omgang

Det ble en nok så jevn første omgang hvor verken vi eller Sogndal skapte så mange store sjanser. Men da det var spilt 24 minutter  kom Sogndal til sin andre sjanse i omgangen. Sogndal kom rundt på sin høyre side og la inn på bakre, der headet Sogndal-spissen ballen i mål. Vi presset på for utligning før pause, og kom til et par brukbare sjanser, men det ville seg ikke. Vi gikk til pause på stillingen 1-0.

Klart best

Etter hvilen var det tydelig at Sandstø hadde sagt noen fornuftige ord til spillerne i garderoben. Vi startet omgangen klart best og presset på for scoring. Men også i andre omgang satt det langt inne. Vi kom til noen gode sjanser, men det ville seg ikke. Når det var spilt 74 minutter satt den endelig. Campos spilte fint inn til Ibrahim som kunne vende opp og spilte Norheim alene gjennom. Alene mot keeper var Norheim sikker og satt den fint i mål. Stillingen var da 1-1. Etter utligningen presset vi på for å ta ledelsen, men selv med gode sjanser ville ikke ballen i mål. Det endte med poengdeling på Fosshaugane Campus.

Bytter:

46' Fandi ut, Schröter inn
46' Pibe ut, Campos inn
46' Novak ut, Sandberg inn

Takk til Svaberget og andre supportere som tok turen helt til Sogndal for å støtte oss!!