Poengdeling mot Åsane i Bergen

Vi ledet 0-1 lenge, men en sen Åsane-utlikning gjør at vi må nøye oss med kun ett poeng.

En tøff og viktig bortekamp sto for tur i dag da vi gjestet bergenslaget Åsane på Myrdal!

Vi fikk en fartsfylt og spennende kamp fra første minutt, med to lag som ville angripe. Etter at vi har vært det førende laget er det også vi som tar ledelsen etter 34 minutter. Ogungbaro får ballen på ca. 20 meter, før han dribler av en mann og smeller til med venstrebeinet og i mål! Vi tar mer og mer kontroll over kampen, og skaper også flere gode muligheter. Det blir dog ikke flere mål, og vi går i garderoben med en fortjent 1-0-ledelse.

Etter pause er det et mer offensivt Åsane-lag som kommer på banen, og de har forholdsvis mye ball på vår banehalvdel. Dette skaper naturligvis kontringsrom for våre hurtige angrepsspillere, og særlig David skaper noen utmerkede kontringer. Den største kommer etter rundt 70-75 minutter når David løper 50 meter før han spiller til Haugstad, som dessverre skyter på keeper. Returen er Danso på, men heller ikke hans skudd går i mål. Sandstø setter inn en ekstra midtstopper i sluttminuttene, og vi klarer enn så lenge å holde unna for Åsane sine angrep. Etter 88 minutter skjer det som ikke skulle skje. Huseklepp får et frispark på hjørnet av sekstenmeteren, og det sender han rett i krysset. Dermed 1-1 men bare noen få minutter igjen. De siste minuttene klarer vi å skape et par muligheter, blant annet en stor sjanse på corner, men det ender 1-1 og dermed poengdeling.

Vi fører i 1.omgang og skaper de største sjansene og tar fortjent ledelsen ved Ogungbaro. I 2.omgang endrer det seg og vi klarer ikke å holde det samme trykket, og blir straffet for det helt på tampen av kampen.
Og noterer oss for den 5.uavgjorte mot Åsane, på 6 forsøk i Obosligaen. Neste kamp er om én uke, når Sandnes Ulf gjester Levermyr! Heia Jerv!