Poengdeling mot Ålesund

Det endte med poengdeling på Color Line stadion etter en jevn kamp

I dagens kamp møtte vi tabellnabo Ålesund på Color Line Stadion. Det var duket for en spennende kamp mellom to lag på poengjakt.

Jevn start

Vi fikk en nok så jevnt start på kampen og når det var spilt 20 minutter var det knapt produsert en sjanse av verken oss eller Ålesund. Vi stod godt i mot defensivt i banen og vant det meste av dueller. Men etter det var spilt 30 minutter begynte begge lag å bli farligere fremover i banen. Når det var spilt 38 minutter hadde Ålesund en dobbeltsjanse, men begge skuddene ble blokkert. Ålesund var farlig frempå ved et par anledninger til, men vi stod godt bakover i banen. Da det var spilt to minutter av overtiden skulle vi få ballen i nettmaskene. Øvretveit med lagt utspill for spratt over Ålesundforsvaret. Der var Furtado som lobbet ballen over keeper før han skled ballen i mål. Vi gikk til pause på stillingen 0-1.

Sjansefattig omgang

Også andre omgang skulle vise seg å bli en relativt jevn omgang. Ålesund stod høyt i banen, noe som gjorde at det åpnet seg kontringsrom for oss. Utover i omgangen skapte Ålesund noen halv farlige sjanser uten at de klarte å få uttelling. Vi var dog nær ved å doble ledelsen på et par overganger, men vi lyktes ikke med å sette ballen i mål. Bakover i banen sto vi godt i mot det Ålesund kom med og det så lenge ut til at vi skulle klare å ri av presset. Men da det var spilt 88 minutter kom utligningen til Ålesund. De fant veien inn i femmeter på vår venstre side, spilte ballen ut mot seksten, hvor Ålesund spilleren dunket ballen i lengste. Kampen endte 1-1.

Bytter:

68' Konté ut, Mafi inn
68' Campos ut, Sandberg inn
76' Pibe ut, Fandi inn
76' Wichne ut, Zernichow inn