Poengdeling i sjansefattig kamp

Det endte uavgjort i dagens kamp mot Strømmen

I kveldens kamp var det Strømmen som stod på andre siden av banen. Og selv om vi gjerne skulle hatt med oss tre poeng, var ikke sjansene vi skapte gode nok.

Sjansefattig omgang

I første omgang var det vi som kom klart best i gang og vi hadde kontroll defensivt stort sett hele kampen. Strømmen kom ikke til noe store og gode muligheter. I første omgang skapte vi til tider helt ok muligheter, men vi manglet litt i avleveringene for å skape de virkelig store sjansene. Vi fortsatte å presse på for å få en scoring, og fire minutter på overtid av første omgang satt endelig den etterlengtede scoringen. Wichmann og Furtado spilte vegg på høyre side, før sistnevte sendte Wichne ned langs linjen. Wichne fikk lagt inn til Fandi som fikk satt ballen i mål. Vi gikk til pause på 1-0 ledelse.

Tam andre omgang

Andre omgang starter på en fryktelig måte når Strømmen scoret når det var spilt 50 minutter. Etter scoringen til Strømmen snudde kampen igjen i vår favør og det var vi som var det førende laget, dog uten å skape de største sjansene. Før det var spilt 70 minutter kunne vi gått opp i ledelsen med noen gode angrep hvor blant annet en av avslutningene gikk i stolpen å ut. I løpet av omgangen så har Strømmen en mulighet til å gå opp i ledelsen, men Øvretveit reddet. Resten av omgangen kom vi ikke til de største sjansene og fikk derfor ikke satt inn flere mål. Kampen endte 1-1.

Intervju med Sandstø etter kveldens kamp:

Bytter:

46' Arrocha ut, Pibe inn
46' Wichne ut, Zernichow inn
60' Fandi ut, Håbestad inn
90' Furtado ut, Konté inn