Poengdeling i serieåpninga!

Det ender 1-1 på Florø Stadion i en tøff bortekamp mot Florø.

I dag åpnet vi OBOS-ligaen 2017 borte mot nyopprykkede Florø. Entusiasmen i byen var stor, og spillerne var naturlig nok svært tente, så det var ingen lett oppgave vi hadde foran oss.

Kampen åpner på verst tenkelig vis for vår del når Florø-spissen Endre Kupen setter ballen i mål etter en smart frisparkvariant. I resten av omgangen er det vi som har ballen mest, men uten å skape de helt store sjansene.

Etter hvilen tar vi mer og mer over kamp, anført av en meget god Hagen. Vi fikk rullet fint opp på kantene, og vi kom til flere gode innleggsmuligheter. Etter 76 minutter tok Sandstø grep, og byttet innpå MacConnacher og Collett. Det skulle vise seg å være et godt bytte, for bare ett minutt senere banker Collett ballen i mål. Fra 18-20 meters hold skyter han et lavt skudd i lengste hjørne. Det siste kvarteret tar vi enda mer over kampen, men uten å få seiersmålet. Dermed ender det med 1-1 og poengdeling på Florø Stadion.

Uavgjort er ikke et dårlig resultat omstendighetene tatt i betraktning, selv vi gjerne skulle ha fått med oss alle tre poengene hjem til Grimstad.

Nå er neste kamp på Levermyr mot Ranheim! Kampen er til søndag klokka 17 - kjøp billett eller sesongkort nå!