Poengdeling i Arendal

En sjanserik og intens kamp ender 1-1!

Rammene var virkelig satt for et fantastisk lokalderby i dag; Fantastisk vær og mange ivrige supportere! 

Kampbildet i første omgang er stort sett at vi er laget som har ballen mest og står høyest i banen, og at Arendal satser på kontringer med sine raske vinger. Arendal viser ved flere anledninger at de er virkelig farlig på kontringene sine, og det blir ofte farlig. Vi kommer flere ganger rundt på kantene og slår innlegg inn, men det siste lille mangler inni boksen til at noen av de går i mål. Etter 39 minutter er det Arendal som går opp i ledelsen. De får et frispark inne på vår halvdel som de slår inn i boksen. Der står Rnkovic og header ballen i mål. Lagene går altså i garderobene etter en forholdsvis jevn 1. omgang der Arendal satser på de tingene de er farligst på, dødball og kontringer, og lykkes godt med dette.

I pausen gjør vi ett bytte: Knudsen kommer inn på vestre back for Tønnessen. I 2. omgang er vi mye mer dominerende. Det lille overtaket vi hadde i banespill i 1. omgang har blitt betraktelig større og vi produserer mange farligheter. Samtidig som vi satser mer og mer fremover blir naturligvis Arendal også mer og mer farlige på kontringer. Til tider er spillet vårt svært bra, og vi klarer å komme oss forbi Arendals backer flere ganger. Blant annet kombinasjonen Brice - Hagen - David er bra og det ligger virkelig en scoring i lufta. Scoringen kommer også, dog tok det nesten 25 minutter ut i den andre omgangen før det skjedde. Det er Hagen som kommer på et dypt løp inn i Arendals sekstenmeter og slår inn til Lind som kriger ballen i mål! Når målet kommer har vi fortsatt drøye 20 minutter igjen å ta med oss alle tre poengene, og det er ingen tvil om hvilket av lagene som var nærmest å vinne kampen. Danso, som kom inn etter timen spilt, begynner også å vise meget gode takter. Sammen med de andre angrepsspillerne produserer vi gode sjanser. Men litt tilfeldigheter og litt mangel på nøyaktighet i de helt avgjørende øyeblikkene gjør at scoringen uteblir. Tre minutter på overtid får vi en corner. Den slås inn og det blir full kaos inni boksen, og bare tilfeldigheter gjør at vi ikke drar i land seieren helt på slutten.

Alt i alt er dette en kamp der Arendal burde være mest fornøyd med ett poeng. Men de hadde absolutt sine sjanser på kontringer og dødball, så veldig ufortjent er det ikke at det blir poengdeling. Slik kampen utviklet seg kunne vi veldig fort ha reist hjem med tre poeng i dag. Det er allikevel mye positivt å ta med seg fra denne kampen når det gjelder angrepsspillet og å produsere sjanser, men fortsatt mangler det siste lille foran boksen som avgjør kampene i vårt favør.

Annonse: