Pizzabakeren og Jerv forlenger samarbeidet!

Pizzabakeren fortsetter som bronsepartner og blir med oss ut 2025!

Etter flere år med godt samarbeid mellom Pizzabakeren Grimstad og Jerv, videreføres denne avtalen og vi ser frem til en spennende tid i vente sammen med Pizzabakeren Grimstad! 

Hvordan er det å samarbeide med Jerv?

- Veldig greit! Det å være tilstede innenfor idrett er viktig. I og med at Jerv er litt stort i Grimstad er det naturlig for oss å være med her, sier daglig leder av Pizzabakeren Grimstad, Lise Leiros.

På kampdag har Pizzabakeren en Pizzabakerenvogn som Jerv selger pizza fra. Både før og under kamp. Vinn vinn for begge parter der Pizzabakeren får god markedsføring! Vognen er også veldig populær på kamp. 

Hva betyr barn og unge for dere? 

- Barn og unge er viktig for oss. Vi har barn selv. Er man tilstede, gir ut litt giveaways, slik vi gjorde med FFO gjengen, vil de få en påminnelse og det er jo litt stas når man ser hvor fornøyde de blir!, sier Leiros og merker at Pizzabakeren er et kjent merkevare for den yngre garde.

Merk deg kampanjen og lojalitetsbonuser; 

"PB Onsdag" i hele mars! Hver onsdag får du pizza og brus for 219,-

 

- Vi ønsker kunden over på nett nå. Og det vil bli flere kampanjer her, slik at man får folk over på nett. Med at vi gjør det, sparer vi tid på å snakke i telefonen og kan heller bruke tiden på å lage pizzaer!, forteller Leiros avslutningsvis.

Det er også lojalitetsbonus hos Pizzabakeren Grimstad: Den tiende pizzaen er gratis og hver femte is er gratis.

Sjekk ut pizzabakeren på nett her!

 

Annonse: