Phillip Syvertsen signerer sin første proffkontrakt for Jerv!

Spisstalentet er klar for nye utfordringer på et høyere nivå.

Phillip Syvertsen har på kort tid fått både sin debut mot Mandalskameratene i 1. cuprunde, innhopp igjen mot Arendal og nok en gang fikk han 12 minutter på tampen mot Sandnes Ulf. Det er ikke til å legge skjul på at Arne Sandstø ser en talentfull gutt som kan nå langt og tilbyr angrepsspilleren proffkontrakt ut 2023!

- Phillip er en sterk spiller med bra fart. Han er en god avslutter og med en stor vilje. Han er en ung og lokal spiller som får mulighet til å vise seg frem, sier Arne Sandstø. 

Phillip Syvertsen forteller om sin første proffkontrakt 

- Det er veldig gøy å signere sin første proffkontrakt. Stort å klare målene sine og veldig gøy å komme inn i en Obos-klubb som dette her. Jeg er svært motivert for å satse på fotballen som jeg liker veldig godt, sier Syvertsen som kom til Jerv fra Imås som 13-åring.

- Det å bli en del av A-laget er veldig gøy. Det er en veldig fin gruppe som tar meg godt imot. Dette er også en stor mulighet for meg, der jeg kan utvikles til å bli en bedre fotballspiller, forteller Syvertsen som ikke legger skjul på at han merker stor forskjell i treningshverdagen og håper på å utvikle seg ytterligere.

HN3_4750.jpg
Phillip mot MK i første cuprunde. Foto: Helge N. Olsen

- Man merker at det er stor forskjell fra der jeg har trent til nå, kontra A-laget. Det er veldig gøy å kunne måle seg mot de beste. Jeg har vært med på noen økter tidligere, men den siste måneden har jeg i større grad med A-laget, sier Syvertsen og forteller om ambisjoner og mål. 

- Mine ambisjoner og mål som fotballspiller er å utvikle meg ytterligere, og få spilletid i Obos og sikte mot toppen, forteller Syvertsen avslutningsvis.

Vi ønsker Phillip hjertelig velkommen til A-laget og vi gleder oss stort til å følge talentet videre! 

Annonse: