Peter Wilson forlenger med Jerv!

Peter Wilson signerer ut 2024!

Peter Wilson ankom Jerv høsten 2022 og står med 10 kamper i Eliteserien. Han noterte seg med 2 mål og flere assist under høstsesongen. Wilson sin sesong i OBOS-ligaen 2023 ble dessverre svært kort da Wilson, etter tredje serierunde var uheldig og ble ute i lang tid. På de tre kampene sto han med et mål og tre assist. Nå er Peter tilbake og er klar for nok et år i Jerv!

Det blir en glede for oss å se Wilson entre J.J. Ugland stadion- Levermyr for Jerv igjen, etter den langvarige skaden. Dette har daglig leder, Jon Ole Reinhardsen å si om forlengelsen av Wilson:

- Peter Wilson har vært her i 1,5 år og vi kjenner godt til han. Peter har et veldig høyt toppnivå og er fin person i gruppa. Med hans fysikk, hurtighet og farligheter foran mål, ser vi frem til en spennende 2024 sesong. Vi er veldig godt fornøyd med å ha han med videre, forteller Reinhardsen.

Peter Wilson i aksjon mot Aalesund i 2022. Foto: Trond R. Teigen / NTB
Peter Wilson i aksjon mot Aalesund i 2022. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Føler seg trygg

Peter Wilson har signert en kontrakt som går ut 2024. Med det tok vi noen ord med angriperen selv, og hans valg som falt på Jerv. 

- Det føles bra og jeg føler meg trygg her i Jerv. Jeg vet hva jeg får av klubb, trenerteam og spillergruppen. Jeg har allerede vært her et par uker å trent etter jul og føler på at jeg vil ha mer av dette!, sier Wilson som allerede har fått hilst på ny-signeringene og er svært fornøyd så langt.

Skadeavbrekket 

- Det har snart gått et år siden skaden, men samtidig føler jeg det har gått fort! Jeg savner å spille fotball og er ivrig på å komme fullt og helt tilbake nå. Jeg er med på alt av treninger og tar kampene gradvis, forteller Wilson avslutningsvis og er tydelig på målet for han og for laget.

- Jeg vil bidra med løpskraft, målpoeng, assist og vi skal sammen kjempe om opprykk. Hver kamp teller og jeg ser frem til en spennende sesong, forteller Wilson og avslutter med "Nu kör vi".

Vi er glade at Peter Wilson er med oss videre og vi ser frem til fortsettelsen!

Annonse: