Øystein Øvretveit er med videre!

Øvretveit forlenger ut 2024!

Keeper, Øystein Øvretveit, signerte for Jerv første gang før sesongen i 2018 og har tatt fatt på sin femte sesong i klubben. Vi er glad for at Øystein forlenger ut 2024 og ønsker å være med videre. 

Øystein er en av de spillerne som har vært lengst i klubben og har per dags dato spilt 121 kamper for oss!


Hvordan føles det å forlenge med Jerv?

–Det er veldig artig. Det skjer mye spennende i klubben for tiden, og jeg er takknemlig for at jeg får fortsette å være en del av det, sa en smilende Øvretveit. 

Hvorfor ønsker du å fortsette i klubben?

–Jerv er en klubb jeg har blitt glad i. Det er en fantastisk fin klubb å utvikle seg i og det har vært en veldig god klubb for meg de årene jeg har vært her. Og jeg har troen på at det fortsatt vil være en god klubb for meg og min videre utvikling. Så får vi se hva fremtiden bringer, svarer Øvretveit. 

Hva er dine mål fremover?

–Prestere så godt jeg kan for laget. Målet er selvfølgelig å klare å holde oss i Eliteserien. Jeg ønsker å prestere så godt som mulig for å kunne bidra til å nå det, avslutter Øvretveit. 

Etter signeringen tok vi også en prat med Sandstø, som selv er en av de få som har vært lengre i klubben enn Øvretveit.  

Hva har det å si for klubben at Øystein signerer ut 2024? 

–Det er fortsatt en ung keeper som er i veldig god utvikling og har tatt store steg den tiden han har vært hos oss, noe som vi er veldig glad for. Så er vi glade for humøret, roen og tryggheten som Øystein sprer i garderoben, den er veldig viktig både på og utenfor banen, sa en fornøyd hovedtrener. 
 

Vi ser frem til 2,5 nye år med Øvretveit på laget! 

Annonse fra Obos-ligaen: