Overgangsvinduet er stengt!

Det ble en stille innspurt av overgangsvinduet og DeadlineDay.

Troppen klar for høsten

Det var knyttet spenning og interesse til innspurten av overgangsvinduet som offisielt stengte kl 00:00 natt til 1.september.

Det var interesse på spillere i troppen, men ikke konkret nok til at det var noe som skjedde - og det gjør at Jervtroppen er klar for høstens intense Obosliga, hvor vi jakter opprykksplassen videre.

Lokal spiller på utlån
Fasiten etter DeadlineDay var et utlån av Thomas Liene Ness til Levanger i PostNord-ligaen, en god avtale for både FK Jerv, Thomas selv og Levanger - hvor Thomas får nødvendig spilletid på et godt nivå og fortsetter sin spillerutvikling. Vi gleder oss til han returnerer og ønsker lykke til i høst.

Alle blir og er motivert for høstsesongen
Det er foretatt justeringer i troppen gjennom sommeren, hvor spillere har forlatt klubben og nye spillere har kommet til. Det var spekulert i interesse og mulige bud på noen av våre spillere, men klubbens innstilling til salg har vært tydelig og under målsetningen "Vi ønsker å styrke troppen"!

Vinduet oppsummert:

Spillere ut:

Akeem Latifu (lagt opp)
Ole Marius Håbestad (fri overgang til Arendal)
Boubakar Konté (tilbake til Sarpsborg08 etter lån)
Thomas Liene Ness (utlån til Levanger)

Spillere inn:

Erik Tobias Sandberg (lån fra Lillestrøm forlenges ut 2021)
Felix Schröter (signert ut 2022)
Shuaibu Lalle Ibrahim (signert ut 2021)

Fortsatt mulig å signere spillere
Klubbene har fortsatt mulighet for å signere spillere og registrere dem for spill i årets sesong, også etter DeadlineDay. Dette må være kontraktsfrie spillere. I tillegg er det også mulighet for å hente spillere på nasjonal utlånsordning.


 

Annonse fra Eliteserien: