OSM Thome kommer inn som ny partner i Jerv!

OSM Thome blir med Jerv på årets drakt!

- Vi synes det er veldig gøy å kunne bidra i lokalsamfunnet. Både breddefotballen, Gatelaget, utviklingsavdelingen og naturligvis A-laget i Jerv. Vi ser frem til å være med på reisen til OBOS-ligaen igjen og har stor tro på at de kan sparke godt fra seg under årets sesong, sier daglig leder, Jon Are Gummedal om samarbeidet og ser viktigheten i å være med i nettverket til Jerv.

OSM Thome skal profileres på årets drakt og være spillerpartner for vår forsvarsspiller Lucas Larade. Vi ser også en rød tråd mellom Jerv sin A-lags tropp med flere nasjonaliteter og OSM Thome som har flere nasjonaliteter både på land og sjø. Både OSM Thome og Jerv har arbeidet aktivt med verdiene i den siste tiden. 

IMG_8041.jpeg
f.v: Jervpatriot og systemkontrollør, Jostein Aase & daglig leder, Jon Are Gummedal står her med årets drakt og viser stolt frem logoen til OSM Thome.

Mennesket & samarbeid i fokus

- Vi er en servicebedrift. Menneske betyr alt og vi har stort fokus på mennesket. Vi leverer alt av tjenester der våre ansatte skal jobbe for våre kunder. Det er viktig med verdigrunnlag som vi kan stå for, i vår bedrift. Vi har også andre tette samarbeid med partnere som som står nært og er med i nettverket til Jerv, som f. eks: Gard. Vi har et ønske om å utvide samarbeidet med andre bedrifter innen samme virksomhet; den globale maritime næring, som blant annet Ugland. Vi drifter i dag et offshore skip som eies av Ugland, forteller Gummedal med et smil.

Hvem er OSM Thome?

- Vi er en bedrift som startet av en lokale grundere i Arendal i 1989. Først var det et lite reisebyrå for sjøfolk og som i dag har blitt et stort lokalt konsern, hvor fremdeles Bjørn Tore Larsen er hovedeier. Vi har hovedkontor i Arendal og ytterligere 22 kontorer i ulike land. Vi drifter rundt 400 skip teknisk og leverer mannskap til om lag 600 skip. Vi har ca 1800 ansatte på land og 29.000 sjøfolk.

Du kan lese mer om OSM Thome her!

Frivillig & patriot

Systemansvarlig i OSM Thome og Jerv patriot, Jostein Aase har siden han var en liten guttunge i 1974 har han hatt interesse for fotball og spilt for Jerv. Første stopp for Jostein var Imås da han selv kommer fra Landås. Men etter noen år og i ungdomsskole tiden, ble det Jerv. Siden da har det vært Jerv. Etter karrieren har Jostein vært frivillig i Jerv, og i om lag 10 år (!) og han stiller fortsatt opp på Jerv sine A-lags kamper med iver og et smil om munnen. Vi håper selvsagt dette vedvarer og setter stor pris på engasjementet rundt kamper og Jerv!

Vi ser frem til samarbeidet med OSM Thome og gleder oss til fortsettelsen!

Annonse: