Ord fra Petter før kveldens kamp mot Kjelsås

Det er duket og klart for 3. runde i cupen mot Kjelsås i kveld. Over halve troppen er fra Agder!

Foto: Helge N. Olsen

Vi tok en prat med assistenttrener Petter Sjåholm Melø før avgang til dagens cupkamp mot 2. divisjonsklubben Kjelsås. 

- Kjelsås er et godt organisert og hardt arbeidende lag. De er et topplag i Post Nord Ligaen på en fjerdeplass. De har to poeng bak Lyn 1896 og tre poeng bak Arendal Fotball, sier Sjåholm Melø.

Hva er fokuset inn mot kveldens kamp?

- Det viktigste for oss er at vi tar kampen på alvor og spiller med høy nok intensitet og ikke senker oss. Vi må spille mot maksnivået vårt som er det viktigste. Spiller vi 90 prosent, taper vi kampen, sier assistenttreneren og forteller om en periode med tett kampprogram.

12 kamper på 6 uker

Hvordan er skadesituasjonen? 

- Det har vært et voldsomt kampprogram med hele 12 kamper på 6 uker. Så det er en del spillere vi ikke kan ta med. Noen skader og noen har sår muskulatur som er utsatt på skader. Vi reiser med ung tropp og har flere juniorspillere med i troppen. Hele benken, utenom Andreas Olsvoll, forteller Sjåholm Melø og presiserer at over 50 prosent av troppen er fra Agder!

Flere lokale er med

- Vi har med oss Leo Augustin Skogsfjord, Eivind Langås og Magnus Helland Kjølsrud fra Jerv 2. Så har vi også våres unge A-lagsspillere Eskil Topland Duesund, Phillip Syvertsen og Håkon Krogelien, sier Petter avslutningsvis.

Vi gleder oss til kamp og ønsker spillere og trenerteam masse lykke til!

Annonse: