Opprykkshåpet over til tross for overbevisende seier

Jerv 2 måtte vinne mandag kveld for å fortsatt ha håp om å rykke opp. Foto: Jan Skaregrøm

Jerv 2 tok ledelsen etter kun 15 minutter da Andreas Endresen fant nettmaskene. Endresen scoret igjen ni minutter senere og doblet ledelsen for Jerv 2. Endresen fullfører sin hattrick og Jakob Helland Kjølsrud setter prikken over i’en og scoret fra ellevemeteren noen minutter før klokken tikker mot pause. Dermed gikk lagene inn i garderoben med stillingen 4-0 til Jerv 2.

Andreas Endresen scoret hat-trick på èn omgang i mandagens kamp mot Hisøy. Foto: Jan Skaregrøm

I andre omgang fortsatte Jerv 2 å dominere. Kjølsrud økte ledelsen til 5-0, og Rayyan Ahmed Echkantena økte den ytterligere til 6-0 etter 67 minutters spill. Phillip Syvertsen bidro til økningen da han scoret like etterpå, og Leo Augustin Skogsfjord økte til 8-0 etter 71 minutter.

Echkantena scoret sitt andre mål i kampen da han satte inn 9-0 fem minutter senere. Jerv 2 ga seg ikke før det sto hele 11-0, som til slutt ble sluttresultatet, med scoringer fra Lars Lundberg, og Kjølsrud, som også ente opp med hat-trick.

Jerv 2 gjorde jobben, men dessverre ingen hjelp fra Froland, som måtte ta poeng mot Vigør. Dermed kan vi gratulere Vigør med opprykk og seriemesterskap.