Ole Martin er klar for Jerv!

Ole Martin Lekven Kolskogen (21) har signert en utlånsavtale som går ut året.

Tidligere Brannspiller er nå klar for å bytte ut rødt med gult og blått kommende sesong. Forsvarsspilleren har to sesonger for bergenserne og med spill på aldersbestemte landslag fra U16 til U21. Nå er han klar for en utlånsavtale ut 2022.

- Jeg hadde en fin samtale med Arne og fikk et positivt inntrykk fra klubben. De hadde et sterkt ønske av å få meg, noe som jeg så etter. En klubb som virkelig vil utvikle meg videre og har troa på det. Så dette gleder jeg meg masse til, forteller Ole Martin som gjør seg klar til dagens trening på Levermyr Stadion. 

Hva får vi se av Ole Martin som spiller? 

- Jeg har en bra hurtighet, ro og er en god duellspiller langs bakken, sier han med et smil og forteller at ambisjonene for kommende sesong er å prestere godt, og tette igjen bak.

- Jeg skal bidra med å gjøre laget så bra som mulig. Målet er å utvikle meg som fotballspiller og at Jerv skal holde seg i Eliteserien, sier Kolskogen.

Fornøyd daglig leder

- Med to sesonger i Eliteserien har Kolskogen nye erfaring med seg i bagasjen. En hurtig stopper som vil bidra til å styrke forsvarsrekken ytterligere, sier daglig leder Jon Ole Reinhardsen som er svært fornøyd med signeringen. 

Vi ønsker Ole Martin Lekven Velkommen til klubben!

Annonse: