Ny spiller på plass før Marbella

Isac Lidberg på lån fra IK Start

19 åring på lån fra våre naboer i vest!

Isac Lidberg signerte for IK Start fra Superettanklubben Åtvidabergs FF i overgangsvinduet nå, og spissen lånes nå ut til FK Jerv før 2018-sesongen starter.

Isac vil møte sine nye lagkamerater på Kjevik imorgen tidlig, før avreise til Marbella. Og ser frem til å ikle seg Jervdrakten og er klar for en spennende periode som Jervspiller.

Samarbeidsavtalen bærer frukter!
- Vi er veldig fornøyd med hvordan samarbeidsavtalen mellom Jerv og Start fungerer, og vi er veldig glade for å ha kommet til enighet med Start og Isac om en låneavtale, sier Rune Jakobsen i FK Jerv.

I første omgang er dette et lån frem til 1.august, så får vi ta opp status underveis, fortsetter han.

Isac gleder seg!
- Jeg gleder meg til å treffe gutta og bli kjent med både lagkamerater, trenere og apparatet rundt klubben, sier unggutten.

- Det blir en spennende sesong og jeg håper å bidra mye!

Jeg er en kjapp spiss som liker å jakte bakrommet bak motstanderens forsvar. Også elsker jeg å lage mål like mye som jeg hater å tape kamper, avslutter Isac i sitt første lille intervju.


Start med tro på Lidberg for fremtiden

Når Isac Lidberg signerte for Start ble han beskrevet på følgende måte av Tor-Kristian Karlsen:

- Isac er en spennende angrepsspiller, som i en alder av 19 år allerede har de fleste fysiske forutsetningene til å slå fra seg i norsk seriefotball, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start.

Karlsen beskriver Lidberg som "råsterk og hurtig".

Vi ser frem til å se Isac i aksjon på lån hos FK Jerv!

Sandstø fornøyd!

- Først og fremst så er det en veldig spennende utvikling av samarbeidet mellom klubbene, som åpner endel muligheter, sier Arne Sandstø.

Start sikter naturlig høyt og bygger en stor bredde i troppen både av etablerte og unge spillere, og må derfor også låne ut til andre klubber.
Der passer vi perfekt inn, fortsetter han.

- Vi har sett Isac i noen treningskamper i tillegg til endel video, og han er en energisk og kvikk spiller, som er god i motstanderens 16-meter. Og det blir spennende å se ham ta nye steg hos oss fremover, sier hovedtreneren.

Foran en spennende sesong er det viktig for oss at vi har så stor konkurranse som mulig om plassene, og Isac blir et spennende offensivt alternativ, avslutter Sandstø.

Annonse: