Ny offensiv forsterkning!

Nigerianske Babajide David Akintola kommer på lån fra FC Midtjylland

FK Jerv og FC Midtjylland har innledet et spennende samarbeidsforhold, og nå følger en ny spiller i Micheal Ogungbaro sine fotspor fra den danske toppklubben til Grimstad. 

Nigerianske Babajide David Akintola (21) kommer på lån til FK Jerv fra idag og frem til 30.juni. Han er til daglig en del av A-lagsstallen til den danske toppklubben FC Midtjylland, og kjenner også Ogungbaro fra tiden i Danmark.

Klubbene og spilleren er enige om avtalen, og nå jobbes det med å få den offensive spilleren spilleklar til helgens serieåpning borte mot Florø.

Spennende offensiv spiller! 

- Vi får inn en offensiv spiller med veldig gode ferdigheter og en ekstrem fysikk og hurtighet, sier Arne Sandstø om nysigneringen.

- Han er en spennende offensiv spiller vi ser frem til å bruke i våre offensive posisjoner. Han vet hva som kreves for å spille toppfotball, og vil være en god tilvekst i troppen vår, avslutter Sandstø.

Troppen komplett før seriestart!

- Ja, med signeringen av Babajide David Akintola så er troppen komplett før seriestarten, bekrefter daglig leder i FK Jerv, Rune Jakobsen.

Nå gjenstår de siste detaljene for å få ham spilleklar.

- FC Midtjylland er en stor klubb, som kjemper om å spille Champions League, og det er et utrolig spennende samarbeid vi har startet å etablere, fortsetter Jakobsen.
Vi ønsker samtidig å takke FC Midtjylland for samarbeidet om få overgangen i mål og ser frem til et videre spennende samarbeid i årene fremover, avslutter han.

Den danske toppklubben beskriver ham som en lynhurtig kantspiller med nese for mål, og et stort talent. Han kan spille både kant og spiss.
Han slutter seg til FK Jerv umiddelbart og har i første omgang skrevet under på en låneavtale frem til 30.juni.

Vi gleder oss over å kunne presentere Babajide David Akintola som vår nye nummer 13 - og håper å se ham i aksjon på banen allerede mot Florø til helgen!

Kom å hils på Jervs nysignering og resten av troppen på klubbens Åpent Hus imorgen!

Annonse fra Obos-ligaen: