Ny forsvarsspiller på plass!

Akeem Latifu bytter ut Mjøndalen med FK Jerv

Velkommen til FK Jerv, Akeem!

Etter langtidsskaden til Daniel Arrocha, har klubben jobbet aktivt på overgangsmarkedet for å lande en langsiktig løsning til forsvaret.

Erfaren spiller
30 år gamle Akeem Latifu har spilt over 200 kamper på de to øverste nivåene i Norge, og har spilt for klubber som Hødd, Aalesund, Sogndal og Mjøndalen, i tillegg til en kort periode i Strømsgodset.

Den nigerianske forsvarsspilleren har flest kamper som høyreback, med  kvaliteter som gjør at han kan spille både i en 3´er i vårt forsvar og som en back/wingback.

Kompromissløs spiller 
Akeem Latifu er en meget rutinert og erfaren spiller, som har mange kamper på de øverste nivåene.
Han er veldig god 1 mot 1 defensivt, og har spennende offensive kvaliteter. I tillegg er han en tøff, kompromissløs spiller, sier Arne Sandstø om den nye forsvarsspilleren.

Takk til Mjøndalen
Jakten på defensiv forsterkning på slutten av overgangsvinduet har vært utfordrende, og vi er meget fornøyde med å ha fått muligheten til å signere Akeem Latifu.
Hans kontrakt med Mjøndalen hadde utløp til nyttår nå i 2020, og vi takker for deres velvilje til å finne en god løsning både for oss i Jerv, men også for Akeem som jaktet mer regelmessig spilletid. 

- Samarbeidet med Mjøndalen og Latifus agent (Atta Aneke og Krister Gundersen) har vært meget bra, og vi har klart å finne gode løsninger for alle parter, for å få dette til. Vi gleder oss over å ha kommet til enighet med Akeem, få ham på plass i Grimstad og ønsker samtidig å takke Mjøndalen for en ryddig og god prosess, sier daglig leder i Jerv, Trond Christoffersen.

Latifu2
Krister Gundersen og Akeem Latifu

Akeem Latifu (30)
Har en profesjonell karriere med over 200 kamper på de øverste nivåene i Norge de siste ti årene. Han har i tillegg noen år i klubber utenfor Norge.
På 218 kamper i Norge, har han notert seg for 11 mål.

Han har signert en avtale med FK Jerv ut 2022-sesongen!

Velkommen til Sørlandets Perle og FK Jerv!

 

Annonse fra Eliteserien: