Ny daglig leder på plass!

Etter en lang og omfattende søknadsprosess er Jon Ole Reinhardsen klar som ny daglig leder

Vi ønsker Jon Ole Reinhardsen velkommen til Jervfamilien. Reinhardsen er ansatt som ny daglig leder i fotballklubben Jerv. Siden 2016 har han vært daglig leder i Grorud, og den siste tiden har han i tillegg vært sportssjef for Osloklubben. 

Reinharden er godt kjent med sørlandsfotballen og er tidligere Vindbjartspiller. Han tok sin Bachelor i økonomi og administrasjon ved Gardner Webb University i USA, hvor han også spilte college fotball. Han endte sin karriere som fotballspiller i Grorud, da han tok over som daglig leder.

Reinhardsen er selv fornøyd med å få muligheten til å styre den daglige driften i jerv. 

– Jeg gleder meg veldig til å starte opp og være med å videreutvikle klubben. Gjennom flere samtaler har jeg fått et godt inntrykk av klubben og er imponert over hva Jerv har fått til.

Han vil tiltre i jobben senest 1.januar 2022.

Vi i FK Jerv er veldig fornøyde med at han valgte oss og vi er sikre på at han vil bidra til å videreutvikle klubben fremover, i samarbeid med trenerteam, frivillige, administrasjon og styret.


– Vi er veldig takknemlige for at Jon Ole takket ja til jobben som vår nye daglige leder. Han var tidlig vårt klare førstevalg til jobben og vi ser frem i mot et godt samarbeid i tiden fremover, sier styreleder Per Gunnar Topland. 

Annonse fra Obos-ligaen: