Null poeng mot Raufoss

Det endte med tap i kveldens kamp på Nammo Stadion

Kveldens kamp mot Raufoss på Nammo stadion endte med tap. En kamp hvor vi startet begge omgangene relativt godt, men inviterte Raufoss inn i kampen og ble hardt straffet for det.

Bølgete første omgang

De første 15-20 minuttene av kampen presset vi Raufoss lave og vi hadde god kontroll på kampen. Vi kom også til noen gode sjanser, som vi ikke klarte å utnytte godt nok. Raufoss kom mer og mer inn i kampen, og til tider bølget det mye frem og tilbake hvor begge lag kom på overganger. Omgangen fortsatte å være jevnspilt, men da det var spilt 40 minutter fikk vi 1-0 mot oss etter at Raufoss scoret på hjørnespark. Like før pause økte de til 2-0, igjen på hjørnespark. Dette ble også stillingen til pause.

Upresis omgang

Andre omgang kom vi nok en gang best i gang og før det var spilt 60 minutter hadde vi kommet til to gode muligheter, men vi ble for upresise i avslutningene. Igjen slapp vi Raufoss mer inn i kampen, og da det var spilt 67 minutter økte de ledelsen til 3-0 etter et innlegg. Siste 20 minuttene av omgangen presset vi på for utligning, men vi lyktes ikke i siste tredjedel. En kamp hvor vi ikke var gode nok verken i motstanderens boks eller vår egen.

Bytter:

46' Konté ut, Arrocha inn
60' Håbestad ut, Fandi inn
75' Kok ut, Suggelia inn
75' Wichmann ut, Zernichow inn
82' Sandberg ut, Novak inn

Neste kamp spilles allerede førstkommende tirsdag kl 18:00 når Strømmen er gjester på Levermyr stadion. Billettene ligger allerede ute for salg - kjøp mens det fortsatt er ledig plass, du kan kjøpe billett ved å klikke deg inn her!