Norgeshus Grimstad er med oss videre!

Gladnyhet før helg!

Norgeshus Grimstad blir med oss videre som bronsepartnere ut 2023. Dette er noe som vi i FK Jerv sammen med Johan Fredrik Lehland og Norgeshus Grimstad gleder seg stort over!

- Vi har vært med på sponsorlaget til Jerv i en del år og vært med på en eventyrlig reise. Flere gode år i Obos ligaen med mange nervepirrende kvallikkamper. Det toppet seg jo sist år med eliteseriespill, forteller Johan etter at de nå fortsetter sitt samarbeid med Jerv.

- Vi har veldig stor tro og håp for kommende sesong og gleder oss stort til lokaloppgjør mot Start. Men vi er også veldig glad for det arbeidet Jerv gjør med barn og ungdom, det er hovedgrunnen til at vi ønsker å være med på sponsorsiden videre, sier Johan.

Firmaene under Norgeshus Grimstad er samlet sammen med hovedtrener Arne Sandstø. De er nå alle klare for en spennende sesong i vente!
Firmaene under Norgeshus Grimstad er samlet sammen med hovedtrener Arne Sandstø. De er nå alle klare for en spennende sesong i vente!

Om Norgeshus Grimstad

Norgeshus Grimstad består av 6 selvstendige byggefirmaer som alle er Norgeshusforhandlere. Vi utfører de fleste typer oppdrag, alt fra små reparasjoner til større byggeoppdrag.

Følgende Firmaer er under Norgeshus Grimstad:

Kjell Gilje AS

HL Bygg AS

Tre Mestere

Eide Bygg AS

Lars Ivar Udjus AS

Kristoffer Seland 

Ønsker du å lese mer om Norgeshus Grimstad? Da kan du trykke her!

Vi gleder oss masse til videre samarbeid med Norgeshus Grimstad! Vi er utrolig takknemmelig for støtten og det gode samarbeidet så langt! 

Annonse: